Ti hogyan reagálnátok erre? Mit gondoltok erről?
Ha az apa a legnagyobb, 6 éves gyerekkel elmegy sportnapra, azt mondja, hogy egy óra körül hazaér. Az anya otthon marad a 3 évessel és a három hónapossal. A két kicsit úgy terelgeti, hogy egyre legyenek éhesek, álmosak, hogy délben mindenki tudjon aludni.Ez nem kevés meló.
Anya fél egykor sms-ben megkérdezi apát, hogy hazaérnek-e 1-re. 1 előtt 10 perccel ír vissza, hogy már biztosan nem, mert elhúzódott a program. 2 után érnek haza, addig semmi visszajelzés. Láthatóan a sportnap után még elmentek Mc-be. Addigra a két kicsi éhes, sír, már aludt, evett, szóval a déli közös pihenésnek annyi.
Anya kiakadt. Apa úgy gondolja, hogy anya nem normális. Apa indoka arra, hogy miért nem szólt időben a késésről, hogy nem nézte az órát.
Nektek mi a véleményetek a szituról?
Most gyorsan lepontoztál mindenkit? :D
Az ilyen programok sose fixek, szinte mindig elhúzódnak.
Anyuka mellett egy három hónapos van, tehát nem alszik túl sokat. Én ennek tudom be azt, hogy érzékenyebb, mint kéne.
Hja, hogy értő olvasni tudni kell, és sokkal egyszerűbb anyukát idiótának írni egy rakás idegennek, mint belegondolni abba, hogy kemény meló három kicsi, amiből egy biztos, hogy nem alszik éjjel... Ezért tart itt a világ, ahol.
Anyuka nyugi, tessék kicsit többet pihenni, ha lehet.
Azért látszik a kommentekből, hogy kinek van gyereke, ki nevelte őket kb segítség nélkül.
Lehet, hogy idióta vagyok, de azért ezt nagyon egyszerű ráhúzni valakire...
Kérdező, ilyeneket írtál: "egyre legyenek éhesek" "addigra a két kicsi éhes". Ebből mi a búbánatos pecsát kellett volna gondolni a válaszolóknak?
Típusos esete az elsárkányosodásnak. Annyira fáradt nem lehet, mert a kérdése és a hozzászólásai is végig gondosan cinikus és mártír hangnemben fogalmazódtak meg... A fáradt anya örül, ha két értelmes mondatot össze tud rakni. Ez az anyuka szimplán unatkozik és ideges, hogy a Nagy Közös Punnyadást keresztbe húzta egy program, aminek az elcsúszásáról egyikőjük sem tehetett. Így muszáj volt bűnbakot kreálni, és egy háromgyerekes anya mellett természetesen kizárólag a férfi lehet a hibás mindenért, a nő JOGOSAN fáradt és ezért ideges.
Utána meg csodálkozunk, hogy a férfiak többsége lelécel pár év alatt vagy alapból nem akar családot...
Mielött engem is beskatulyázol, egy gyereket neveltem fel.
Elöször is, egy gyerekprogram/sportnap sosem végzödik meghatározott idöben, utána még egy ideig együtt vannak a gyerekek/szülök és igen sok esetben valami Mcdonalds vagy gyrosos vagy hasonló lesz a vége. Ezt egy anyának illene tudnia és nem csinálni emiatt cirkuszt.
Másodszor a kicsik napirendjét semmi esetre sem alakítanám át "hogy egyre legyenek éhesek, álmosak, hogy délben mindenki tudjon aludni.Ez nem kevés meló", mert ez tényleg nem kis eröfeszítés, de emellett teljesen értelmetlen ötlet, ezzel csak magadnak meg a ygerekeknek csináltál (fölösleges) stresszt.
Harmandszor, "Nem mellesleg apa az esetek 99%-ában órákat késik, és soha nem szól, hogy mikor ér haza". Ha ezt tudod, akkor végképp nem értem a problémádat, a feltelehöleg legalább 7-8 éves kapcsolat alatt megtanulhattad volna, hogy ö ilyen, ezen nem fog változtani tudni és így kell elfogadni, vagy ha nem megy részedröl, akkor nem menni bele egy házasságba és nem szülni három gyereket, mielött rájössz, hogy ez nem tetszik neked.
Összességében egyértelmüen túlreagálod, ami lehet a pici maitti fáradtságtól is, de ilyen apróság miatt cirkuszolni teljesen fölösleges és föleg értelmetlen, ezzel tönkretenni az egész család hétvégéjét nem szabadna!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!