Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan reagálnátok erre?...

Ti hogyan reagálnátok erre? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Ha az apa a legnagyobb, 6 éves gyerekkel elmegy sportnapra, azt mondja, hogy egy óra körül hazaér. Az anya otthon marad a 3 évessel és a három hónapossal. A két kicsit úgy terelgeti, hogy egyre legyenek éhesek, álmosak, hogy délben mindenki tudjon aludni.Ez nem kevés meló.

Anya fél egykor sms-ben megkérdezi apát, hogy hazaérnek-e 1-re. 1 előtt 10 perccel ír vissza, hogy már biztosan nem, mert elhúzódott a program. 2 után érnek haza, addig semmi visszajelzés. Láthatóan a sportnap után még elmentek Mc-be. Addigra a két kicsi éhes, sír, már aludt, evett, szóval a déli közös pihenésnek annyi.

Anya kiakadt. Apa úgy gondolja, hogy anya nem normális. Apa indoka arra, hogy miért nem szólt időben a késésről, hogy nem nézte az órát.

Nektek mi a véleményetek a szituról?

2017. febr. 19. 09:39
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
92%

Most gyorsan lepontoztál mindenkit? :D

Az ilyen programok sose fixek, szinte mindig elhúzódnak.

2017. febr. 19. 10:38
 12/33 anonim ***** válasza:
83%
Én csak azt nem értem hogy neked miért fáj hogy késett? Nem az ő hibája hogy csúsztott a program. Nem hogy örülnél hogy foglalkozik a gyerekkel, mert nem minden apa ilyen...
2017. febr. 19. 10:40
 13/33 A kérdező kommentje:
Azokat mindenképp lepontoztam, akik nem olvasták el, amit írtam, csak birkaként írták ugyanazt, mint az előttük kommentelő ;-)
2017. febr. 19. 10:41
 14/33 anonim ***** válasza:
95%
Ez egy ilyen személyiségtipus. 13 éve vagyok együtt a férjemmel és mindig késik néhány órát, nem figyeli az időt, stb. Mivel gyereket várok, bennem is felmerült, hogy nagyon nehéz lesz így beosztani az időt, de tudom, hogy gyerek mellett is lazán kell venni a dolgot, mert a férjem nem fog megváltozni. Ne várj el olyasmit a férjedtől, amit biztosan nem tart be, mert csak állandó veszekedés lesz. Ott lövetted el a hibát, hogy azt gondoltad 1-re tényleg otthon lesznek. Ha pedig meg is etette a fiatokat, nem kell ebből ekkora ügyet csinálni. Miért kellene mindig együtt enni, pihenni? Sok 6 éves már nem is alszik délután.
2017. febr. 19. 10:43
 15/33 anonim ***** válasza:
25%

Anyuka mellett egy három hónapos van, tehát nem alszik túl sokat. Én ennek tudom be azt, hogy érzékenyebb, mint kéne.

Hja, hogy értő olvasni tudni kell, és sokkal egyszerűbb anyukát idiótának írni egy rakás idegennek, mint belegondolni abba, hogy kemény meló három kicsi, amiből egy biztos, hogy nem alszik éjjel... Ezért tart itt a világ, ahol.

Anyuka nyugi, tessék kicsit többet pihenni, ha lehet.

2017. febr. 19. 10:44
 16/33 A kérdező kommentje:
Azért fáj, mert mindig késik, és sosem szól. Mindent egyedül kell megcsinálnom itthon, mert ő nincs itthon és/vagy nem tudjuk megvárni, és/vagy ki tudja, mikor ér haza.
2017. febr. 19. 10:45
 17/33 A kérdező kommentje:

Azért látszik a kommentekből, hogy kinek van gyereke, ki nevelte őket kb segítség nélkül.

Lehet, hogy idióta vagyok, de azért ezt nagyon egyszerű ráhúzni valakire...

2017. febr. 19. 10:48
 18/33 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, ilyeneket írtál: "egyre legyenek éhesek" "addigra a két kicsi éhes". Ebből mi a búbánatos pecsát kellett volna gondolni a válaszolóknak?

Típusos esete az elsárkányosodásnak. Annyira fáradt nem lehet, mert a kérdése és a hozzászólásai is végig gondosan cinikus és mártír hangnemben fogalmazódtak meg... A fáradt anya örül, ha két értelmes mondatot össze tud rakni. Ez az anyuka szimplán unatkozik és ideges, hogy a Nagy Közös Punnyadást keresztbe húzta egy program, aminek az elcsúszásáról egyikőjük sem tehetett. Így muszáj volt bűnbakot kreálni, és egy háromgyerekes anya mellett természetesen kizárólag a férfi lehet a hibás mindenért, a nő JOGOSAN fáradt és ezért ideges.

Utána meg csodálkozunk, hogy a férfiak többsége lelécel pár év alatt vagy alapból nem akar családot...

2017. febr. 19. 10:56
 19/33 anonim ***** válasza:
95%

Mielött engem is beskatulyázol, egy gyereket neveltem fel.

Elöször is, egy gyerekprogram/sportnap sosem végzödik meghatározott idöben, utána még egy ideig együtt vannak a gyerekek/szülök és igen sok esetben valami Mcdonalds vagy gyrosos vagy hasonló lesz a vége. Ezt egy anyának illene tudnia és nem csinálni emiatt cirkuszt.

Másodszor a kicsik napirendjét semmi esetre sem alakítanám át "hogy egyre legyenek éhesek, álmosak, hogy délben mindenki tudjon aludni.Ez nem kevés meló", mert ez tényleg nem kis eröfeszítés, de emellett teljesen értelmetlen ötlet, ezzel csak magadnak meg a ygerekeknek csináltál (fölösleges) stresszt.

Harmandszor, "Nem mellesleg apa az esetek 99%-ában órákat késik, és soha nem szól, hogy mikor ér haza". Ha ezt tudod, akkor végképp nem értem a problémádat, a feltelehöleg legalább 7-8 éves kapcsolat alatt megtanulhattad volna, hogy ö ilyen, ezen nem fog változtani tudni és így kell elfogadni, vagy ha nem megy részedröl, akkor nem menni bele egy házasságba és nem szülni három gyereket, mielött rájössz, hogy ez nem tetszik neked.

Összességében egyértelmüen túlreagálod, ami lehet a pici maitti fáradtságtól is, de ilyen apróság miatt cirkuszolni teljesen fölösleges és föleg értelmetlen, ezzel tönkretenni az egész család hétvégéjét nem szabadna!!!!

2017. febr. 19. 10:57
 20/33 anonim ***** válasza:
90%
Ha az apa es a masik gyermek pontosan egyre ernek haza, akkor kettokor a masik ket gyerek valahogy megsem ehezett volna meg es megsem sirt volna? En ezt nem ertem, hogy mi koze vannak ennek a kettonek egymashoz. Meg azt irod, hogy ettek a kicsik. Akkor mi a problema? Kestek egy gyerekprogramrol. Na bumm. Neked meg a masik kettonek ugyanugy enni, pihenni kell toluk fuggetlenul. Ha meg elegedetlen vagy a hazassagoddal, akkor effektiven errol kommunikalj a ferjeddel, ne pedig ilyen aprosagokbol csinal energiapazarlo veszekedeseket.
2017. febr. 19. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!