Ti mit gondoltok egy ilyen emberről?
Sajnos az Apámról van szó.
Ha összekapnak az anyámmal,akkor egyből hívogatja a rokonait,hogy elmesélje mik történtek itthon,és valami döntőbírók legyenek.
Úgy tekint a kapcsolatukra,mint valami meccs.
Számomra ez felfoghatatlan.
A rokonok egy részét nem érdekli,mások pedig csak röhögnek rajta,mert van kin csámcsogni.
És utána jön a sok kéretlen rokoni "tanács" a rokonság részéről.
Szerintem ez szánalmas.Ez családnak,párnak össze kellene zárnia,és ha baj is van,nem mutatni a külvilág felé,hanem valahogy megoldani.
Egy kívülálló amúgy sem tud teljesen belelátni az életedbe.És nem is tudják helyetted megoldani azokat,amiket te 10-20-30 éve nem tudsz a pároddal vagy a családodban.
Legalább a sarki fűszeres nem tudja a számodat,nem hívogat és zaklat.
Egy rokon meg,ha kis belátást engedsz neki,akkor már mindent jobban tud tőled és belekotnyeleskedik az életedbe.
A rokonok is bekaphatják amúgy, hogy utána hívogatnak.
Van, hogy anyu elmesél pár dolgot unokabátyáimról, amit az ő nővére mesél neki. Nekem viszont eszemben sincs felhívni utána a srácokat, hogy mit hogyan kellene tenni :D
Ilyenkor meg kell nekik mondani, hogy ne haragudjon, de ezt nem vele szeretnéd megbeszélni. És ezt ismételgetni.
Nálunk már volt olyan eset is,ahol apám nővére telefonon felhívott,be sem mutatkozott,csak ennyit mondott,hogy "dögöljetek meg"
Persze apám szereti magát sajnáltatni,és sokszor eltorzítja a dolgokat,hogy jobban megsajnálják.
Szerintem ez gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!