Mit gondoltok a patchwork családokról?
ha jól elvannak akkor miért ne? lehet a családok egy cipőben járnak (pl. mind a két oldalon meghalt az egyik szülő) és így jobban megértik egymást, a mostohatesók is jól ellehetnek. ahol szüleim élnek, ott van egy ilyen család, a fiú és a lány idővel szerelmesek lettek egymásba :) nagyon ritka és szokatlan szitu, de szemmel láthatóan nagyon jól elvoltak.
28/N
Ilyenben nőttem fel.
A nevelőapámtól többet kaptam, mint bárkitől az életben, anyám is beleértve. A féltesómmal is jó a kapcsolat, felnőttként is.
Most mi is "patchwork" család vagyunk. A gyerekeim jobban akarták, hogy összejöjjünk a párommal, mint én. :) Ők egymást választották, én csak sodródtam az árral. Most született a kistesó, teljesen elkényeztetik a nagyok. Még sok mindent hozhat az élet, de mi így vagyunk egy család.
Apa elvan a két mostohaöcsémmel, de a mostohám utál engem, féltékeny rám, hogy apa nem csak öket szereti. Mindig ment a te gyereked, én gyerekem, meg az egymásra mutogatás...
Ráadásul a nö mindig otthon volt unatkozott és én voltam a boxzsák számára. Mikor senki sem látta, ordibált velem, anyázott, majdnem megütött stb., persze társaságban mézesmázosan viselkedezt velem is, aztán "otthon" folytatodott a lelki terror.
Az életem a tiz együtt töltött év alatt totál szarrá ment, kis hiján öngyilkosságba menekültem...
Mindegy, hosszu, de az biztos, hogy én nem fogok ebbe belemenni... csak a gyerek szivja meg, akár közös, akár saját.
Első vagyok.
Mi nem tetszett a válaszomban?
Én csak válaszoltam rá, nekem tényleg szar volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!