Mi a véleményetek az olyan családokról akiknek sok kocsija van?
Figyelt kérdés
Mondjuk 4 kocsitól felfelé és két tagú a család. Mutogatják a világ felé, hogy mennyi pénzük van? Vagy mi más értelme lenne?2013. júl. 3. 20:09
2/21 anonim válasza:
Az hogy benzinkutat is vettek hozzá
4/21 anonim válasza:
Egészségükre. Nekik ez a hobbijuk, meg is engedhetik maguknak. Hobbija majdnem mindenkinek van. Van, aki kénytelen kevésbé költségeset választani, de van, aki megteheti hogy nem adja alább.
5/21 anonim válasza:
Túl sok értelme nincs 4 kocsi két embernek, de ha megdolgoztak érte miért ne vehetnénk a arra vágynak.
6/21 anonim válasza:
Irigykednék, hogy nekik ilyen jól megy, amúgy annál jobban nem érdekelne a dolog. Igazából még elképzelni is nehéz picit, de lehet, ha nekem nagyon sok pénzem lenne én is vennék több autót.. Nem a világ felé mutogatás céljából, hanem mert szeretem a kocsikat és megtehetem.. Most pl érezzem rosszul magam azért, mert több mint 20 sálam van? Nem azért van, hogy mutogassam mennyi pénzem van, hanem mert szeretem a sálakat és volt idő mikor megtehettem, hogy ennyit vegyek.. Hidd el nem mindenki másoknak él.. van, aki élvezi simán az életet és pont kaksizik arra más mit gondol..
7/21 anonim válasza:
Attól függ milyen kocsik. Ismerek pár ilyen embert, de nekik a megélhetéshez kell.
8/21 anonim válasza:
A legtöbbjük ("gazdagok")képtelen elkülöníteni a szükségest a feleslegestől, ha megvan a "kell" érzés bennük a normális emberekben ezután legtöbbször felötlő "mire?" kérdéssel ők nem törődnek mert van pénzük. Ráadásul az ilyenek 1/3-a hitelből él vagy szüleik teszik a fenekük alá a bevételforrásokat ezért nem tudom mire képesek felvágni.Akik mindent önerőből értek el azokat pedig nem igazán látjuk dicsekedni efféle gyermeteg dolgokkal.
9/21 anonim válasza:
Jó nekik. Nem ártanak ezzel senkinek és ha megvan rá a pénzük, akkor arra költik, amire akarják.
10/21 anonim válasza:
Ha fenn tudják tartani, jó nekik. Amúgy szerintem egy 2 tagú családba 2 autónál többet tartani nincs értelme - több autó, több kiadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!