Ölnétek a gyereketekért?
Pár éve láttam a Tv-ben,hogy Amerikában egy férfit állítottak bíróság elé,mert megerőszakolt,és megölt egy 17 éves lányt.A férfi végig vigyorogva ,semmiféle megbánást nem mutatva mesélte el,hogy végzett a lánnyal.Még a bíró is azt mondta,hogy ilyen gonosz,gyűlöletes emberrel még nem találkozott.A per sokáig tartott,és a lány édesapja végig ülte,hallgatta az egészet.Az édesanyja nem bírta végig csinálni.Az utolsó napon amikor az ítélet hirdetés volt,és amikor a bíró kimondta a végszót az apuka elővett egy puskát,és agyonlőtte a lánya gyilkosát.Mivel előre kitervelt emberölésről volt szó,így az apát is őrizetbe vették..Az emberek szimpátia nyomása miatt a kormányzó a többéves börtönbüntetést eltörölte..
Ez egy szomorú történet.
A kérdésedre a válaszom.
Ölnék a fiamért ha valaki hasonló gyalázatos dolgot tenne..Talán én is így csinálnám mint az apuka..
De nem ölnék,mert pár osztálytársa megveri,vagy belekötnének..Meg kell tanulniuk a gyerekeknek is hogy az ilyen eseteket,hogy tudják kivédeni,kezelni..
Azért apróbb dolgokért nem ölnék...
19:45-ös, na ilyesmire gondoltam én is.
Amúgy sok szülő nem normális! Már ahogy itt 1-2 választ olvasok, szegény pedagógusok. Valaha egy szép hivatás volt, most egy rémálom pedagógusnak menni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!