Mit tegyek, hogy könnyebb legyen a családomnak?
Legjobb lenne ha saját magaddal foglalkoznál.
Nézd neked van véleményed és nem tartod magadba, és ki is mondod. Lehet sokaknak sértő, de néhány embernek nem árt kimondani az igazságot hogy magukba szálljanak. Te így megtudod magad védeni a rossz akaróktól akik beszólnak és ki is tudsz majd állni magadért. Sajnos ebbe a világba ez kell.
Oké, írd már le, hogy mi a fene bajod van!
Leírom, hogy én pánikbeteg és enyhén depressziós vagyok, és bizony akármennyire is szär muszáj a gyógyszer, főleg a kezelés legelején, mert anélkül nem jutsz semerre. Eleinte én is ellenkeztem, tudom, de fölösleges, jobb lesz tőle. Hiszti helyett inkább konzultálj az orvossal és kezd el egy terápiát.
"Nem sok közünk van ahhoz, hogy milyen betegsége van."
Dehogynem. Kezd kamuszagú lenni a sztori. Anonim oldal, kiírhatná, de nem teszi. Ilyen betegség a világon nincs, amire nem kap gyógyszert, se pszichoterápiát, de a fent leírt összevissza tüneteket okozza. Tehát dobpergés és halljuk, mi lenne az a betegség, aminek a sakkbantartásához segítséget kérsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!