Mondjam meg a családomnak, vagy tegyem el szükség esetére? 14/L
Kb. fél órája rászántam magam, hogy összepakolom a régi holmiaim. Találtam egy rakás régi gyerek pénztárcát, és - egy pici apróban reménykedve - az összeset kicibzároztam és megnéztem, hogy van-e bennük valami. Az egyik ócska, leamortizált tárcában találtam több tíz Eurót, amikor megláttam, nem akartam hinni a szememnek, azt hittem csak játék pénz, de utána jobban megnéztem és kiderült, hogy igazi. Rám jött az "OMG! OMG! OMG! I AM RICH! <3" roham, és most úgy érzem enyém a világ. Viszont halvány lila gőzöm sincs, hogy került oda az a pénz, nem loptam senkitől, a pénztárca meg már kis korom óta az enyém. És most kicsit h*lyén érzem magam, hogy csak úgy az ölembe hullott ennyi pénz, hisz mások heteket dolgoznak ugyan ennyiért.
A KÉRDÉS: Szerintetek, kedves felhasználók, elmondjam ezt a szüleimnek, vagy tartsam meg szükség esetére? Konkrétan nem akarom semmire se költeni, sőt, még gyűjteni is szeretnék hozzá, hisz nem lehet tudni, hogy mikor jön jól ez az összeg. De mégis csak... nem az enyém. Elmondjam a szüleimnek?
14/L
Nem vagyunk szegények. :)
De egyszerre ennyi pénz birtokában még sosem voltam...! *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!