Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondjam meg a családomnak,...

Mondjam meg a családomnak, vagy tegyem el szükség esetére? 14/L

Figyelt kérdés

Kb. fél órája rászántam magam, hogy összepakolom a régi holmiaim. Találtam egy rakás régi gyerek pénztárcát, és - egy pici apróban reménykedve - az összeset kicibzároztam és megnéztem, hogy van-e bennük valami. Az egyik ócska, leamortizált tárcában találtam több tíz Eurót, amikor megláttam, nem akartam hinni a szememnek, azt hittem csak játék pénz, de utána jobban megnéztem és kiderült, hogy igazi. Rám jött az "OMG! OMG! OMG! I AM RICH! <3" roham, és most úgy érzem enyém a világ. Viszont halvány lila gőzöm sincs, hogy került oda az a pénz, nem loptam senkitől, a pénztárca meg már kis korom óta az enyém. És most kicsit h*lyén érzem magam, hogy csak úgy az ölembe hullott ennyi pénz, hisz mások heteket dolgoznak ugyan ennyiért.

A KÉRDÉS: Szerintetek, kedves felhasználók, elmondjam ezt a szüleimnek, vagy tartsam meg szükség esetére? Konkrétan nem akarom semmire se költeni, sőt, még gyűjteni is szeretnék hozzá, hisz nem lehet tudni, hogy mikor jön jól ez az összeg. De mégis csak... nem az enyém. Elmondjam a szüleimnek?

14/L

2015. szept. 9. 19:39
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
73%
Rajtad áll, mit választasz.
2015. szept. 9. 19:43
 2/27 anonim ***** válasza:
27%
Mennyi pénzről van szó?
2015. szept. 9. 19:49
 3/27 anonim ***** válasza:
92%
Én elraknám szükség esetére, feltéve ha nem vagytok szegények...mert ha igen, akkor inkább add oda a szüleidnek! ;)
2015. szept. 9. 19:51
 4/27 anonim ***** válasza:
83%
Mennyi penz?
2015. szept. 9. 19:52
 5/27 A kérdező kommentje:
40.000-ről. És csak úgy találtam.
2015. szept. 9. 19:52
 6/27 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk szegények. :)

De egyszerre ennyi pénz birtokában még sosem voltam...! *-*

2015. szept. 9. 19:53
 7/27 anonim ***** válasza:
83%
Ha találtál 40-50 eurót akkor tartsd meg jól fog az jönni, viszont ha több száz eurós tétel akkor inkább mondd el.
2015. szept. 9. 19:55
 8/27 gnoomage ***** válasza:
83%
Várj, "a pénztárca meg már kis korom óta az enyém" ás a "De mégis csak... nem az enyém." most így nem illik össze. Vagy a tied, vagy nem... Ha a tied, döntsd el magad. Ha szarul álltok otthon, akkor szólj a szüleidnek, ha meg amúgy is kapsz mondjuk zsebpénzt stb(vagyis nem éhbérért dolgoznak) akkor meg rakd a gyűjtött közé.
2015. szept. 9. 19:55
 9/27 anonim ***** válasza:
34%
Mondd meg hogy találtál 10 eurót, a többit viszont nagyon gondosan rakd el.Kérdezd meg megtarthatod-e.Ha azonnal elveszik tőled, akkor tudod hogy a többit is elvennék, így viszont adtál egy kicsit a családodnak is.Tartsd meg és nagyon jól dugd el.Később jól jöhet.
2015. szept. 9. 19:56
 10/27 anonim ***** válasza:
9%
40.000 euró az több mint 10 millió forint... Vagy nagyon unatkozol és itt találsz ki történeteket, vagy az egyik szülőd nagyon titkolhat valamit.
2015. szept. 9. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!