Hogyan győzzem meg? Lakásvásárlás
Amiről eddig nem írtak: Egy lakás eladása és kettő vásárlása jelentős költséggel jár. Ügyvéd, közjegyző energia tanúsítvány, illeték stb. Az új lakásokat festetni, tatarozni. Majd két pici lakásért fizetni a rezsit egy helyett. Nem hiszem, hogy te elférnél egy egyszobás lyukban. Azt sem igazán tudom elképzelni, hogy te külön gazdálkodsz, mosol, főzöl, takarítasz stb .
Nagyon gyerekesen gondolkodsz.
""nem tudom ez miért lenne jo?""
Én se.
2 lakás van, az egyikben laktok ketten.
A másikból van havi X Ft jövedelmetek.
Az egyiket el lehetne adni és 2 kisebb lakást venni belőle, és úgy tudnátok külön költözni, ezt értem.
De Te valami mást írsz. Hogy nem 2 lakást csinálni az egyből, hanem csak Neked venni. Ennek mi értelme?....
"Nagyon gyerekesen gondolkodsz."
Így igaz, gyerekesen és önzőn. Nem "kapta" anyád ajándékba a váláskor azt a lakást, hanem neki járt a vagyonmegosztáskor. Te meg úgy írsz róla, mintha egy ajándék doboz bonbon lenne, amit te becserélnél inkább túrórudira.:D
Sehogy. Nem a te lakásod, nem a te pénzed. Ha mindenáron külön akarsz költözni, emeld fel a feneked, dolgozz, és vegyél ki egy garzont magadnak.
Nagyon el vagy tévedve, ha azt gondolod, az élet így működik, ahogy felvázoltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!