Tényleg az én elvárásom nagy? Szerintetek kinek az álláspontját lehet megérteni?
Figyelt kérdés
Van egy párom 1,5 éve vagyunk együtt, nekem van egy gyerekem, mind a ketten közel vagyunk a 30-hoz.Én szeretnék a párommal össze költözni, jelenleg otthon lakom a gyerekemmel.Szeretnék független lenni, de egyedül nagyon nehéz, főleg gyerekkel.A párom ettől elzárkozik mivel keveset van itthon, igazából én használnám ki az albérletet, ő viszonylag keveset tudna ott tartozkodni, de legalább lenni egy közös kis kuckónk.Igazából ez is az indok arra hogy ne költözzünk össze.Az albérlet rá eső része kb. a fizetése 10%-át tenné ki.Én is jól keresek, de egyedül nem menne egy albérlet fenntartása.De mivel egy gyerekes anyával jött össze, úgy gondolom 1,5 év után tovább léphetnénk ebbe az irányba, nem tini párkapcsolatot szeretnék.Főleg úgy hogy én támogatom a munkájában és várok rá.2017. febr. 3. 08:28
51/51 anonim válasza:
"Te meg ritka bunkó vagy!"
Hiába próbálkozol és pattogsz itt, nem igaz, hogy nem veszed észre az általános megvetést, ami itt téged övez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!