Tényleg az én elvárásom nagy? Szerintetek kinek az álláspontját lehet megérteni?
Figyelt kérdés
Van egy párom 1,5 éve vagyunk együtt, nekem van egy gyerekem, mind a ketten közel vagyunk a 30-hoz.Én szeretnék a párommal össze költözni, jelenleg otthon lakom a gyerekemmel.Szeretnék független lenni, de egyedül nagyon nehéz, főleg gyerekkel.A párom ettől elzárkozik mivel keveset van itthon, igazából én használnám ki az albérletet, ő viszonylag keveset tudna ott tartozkodni, de legalább lenni egy közös kis kuckónk.Igazából ez is az indok arra hogy ne költözzünk össze.Az albérlet rá eső része kb. a fizetése 10%-át tenné ki.Én is jól keresek, de egyedül nem menne egy albérlet fenntartása.De mivel egy gyerekes anyával jött össze, úgy gondolom 1,5 év után tovább léphetnénk ebbe az irányba, nem tini párkapcsolatot szeretnék.Főleg úgy hogy én támogatom a munkájában és várok rá.2017. febr. 3. 08:28
31/51 anonim válasza:
Hozzáadok annyit az utolsó 2höz hogy ha külföldön dolgozik és tudod hogy haza akar majd jönni akkor ezt pénzkeresés javából teszi gondolom ha hazajön akar venni magának egy házat a kinnt megkeresett pénzből. Na most az a milyen gyűjtés hogy feleslegesen kidob 50-60 ezret egy olyan lakásra ahol nem él. Ennyi erővel itthon is dolgozhatna . Nem azért ment ki mert ki akart ha nem muszályból hogy majd utána legyen pénze ha hazajön. Ez az amit te nem értessz.
32/51 anonim válasza:
Ez így nagy elvárás, hogy felét fizessen egy albérletnek, ahol nem lakik, csak ott van pár napot. Ennek a kapcsolatnak nincs jövője, ő nem akar hazajönni, te nem akarsz kimenni, ő nem fizet feleslegesen. Ennyi, vele értek egyet. Mellesleg van albérlet 70-80ért is, ne mondd, hogy nincs.
33/51 A kérdező kommentje:
Igen felvállalt, természetesen együtt voltunk.
2017. febr. 3. 10:04
34/51 anonim válasza:
Attol meg irrealis amit kersz tole. Nem igazsagos es tenyleg lehuzas, bocsi :/
35/51 anonim válasza:
Ha úgy se akar örökké kint dolgozni akkor várd meg amíg hazajön költözzetek össze akkor. Amúgy én se fizetnék egy olyan lakásért havi 60at amibe nem is lakok főleg úgy, hogy a jövőmre spórolok.
36/51 anonim válasza:
Mindkét fél álláspontját meg lehet érteni, igazságot nem lehet tenni. Azonban mindkét félnek más és más a szempontja. Az ő szempontja az,hogy életvitel-szerűen nem tartózkodna egy közös otthonban, ami az ő számára legfeljebb heti/kétheti egyszeri viszonylag zavartalan kettyintésre adna lehetőséget, a te számodra pedig a szüleidtől való teljes elszakadást jelentené. Ha megfigyeled a saját fogalmazásodat, abban is benne van a felemásság. Azt írod egy részről, hogy szeretnél vele összeköltözni, miközben valójában nem összeköltözésről van szó, hiszen ő külföldön dolgozik, azaz te szeretnél magadnak önálló otthont. Várj még, ne nyaggasd.
37/51 anonim válasza:
Összeköltözés lényege az EGYÜTTÉLÉS!
Ti nem élnétek együtt.
A te pasid, havonta, kéthavonta jön haza, tehát te nem összeköltözni akarsz, hanem a szüleidtől különköltözni és szeretnéd, ha a pasid ehhez anyagilag hozzájárulna.
Ne haragudj, de nagyon nyersen fogalmazva:
Ennyi pénzért már több luxusk*rvát is kaphatna, amikor hazajön és nőre vágyik, akinek még gyerekgondja sincs.
38/51 anonim válasza:
. Párom kint van német o.ba. van egy közös házunk. Öt hetente jár haza 5napra. Na erre azz időre nem fizet a rwzsibe, jelenleg egy 1,5 szobás házba lakunk, az is novemberre lett lakható, toldásra spórolunk. A ház fele anyósomé, após részét vettük meg a válás után. (Rossz döntés volt hosszú) míg egyedül laktam albérletbe, ott volt nálam azon az 5 napon, akkor se kértem el tőle egy fillért se, pedig akkor külön kasszán voltunk. Miért kéne neki bele adni arra a pár napra, ha nem lehúzás a cél? Úgy tedd a nagy lányt h mást nem fejsz le mocsok undorító módon.
39/51 anonim válasza:
A ház felét úgy kell érteni hogy levan egymástól választva, két lakrészre*
40/51 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon okosat írtál, csak nevetni tudok rajtad, a lényeget nem érted, bár ezen nem csodálkozom nálad.
2017. febr. 3. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!