Tényleg az én elvárásom nagy? Szerintetek kinek az álláspontját lehet megérteni?
Figyelt kérdés
Van egy párom 1,5 éve vagyunk együtt, nekem van egy gyerekem, mind a ketten közel vagyunk a 30-hoz.Én szeretnék a párommal össze költözni, jelenleg otthon lakom a gyerekemmel.Szeretnék független lenni, de egyedül nagyon nehéz, főleg gyerekkel.A párom ettől elzárkozik mivel keveset van itthon, igazából én használnám ki az albérletet, ő viszonylag keveset tudna ott tartozkodni, de legalább lenni egy közös kis kuckónk.Igazából ez is az indok arra hogy ne költözzünk össze.Az albérlet rá eső része kb. a fizetése 10%-át tenné ki.Én is jól keresek, de egyedül nem menne egy albérlet fenntartása.De mivel egy gyerekes anyával jött össze, úgy gondolom 1,5 év után tovább léphetnénk ebbe az irányba, nem tini párkapcsolatot szeretnék.Főleg úgy hogy én támogatom a munkájában és várok rá.2017. febr. 3. 08:28
21/51 anonim válasza:
Még mindig nem válaszoltál arra, hogy amikor hazajön, ő hol lakik?
22/51 anonim válasza:
#17 biztos munka az amivel nem bírsz állni egy 120000 es albit? A gyerek még kicsi ebben a korban a legjobb kivinni mert 2 év múlva már tökéletesen fogja beszélni az idegen nyelvet. Ha meg úgyse akar sokáig kint maradni akkor majd összebútoroztok ha hazajön.
23/51 A kérdező kommentje:
Szüleinél van olyankor.Utolsó szerinted más kiadás nincs? Bocsi nem 300 ezret keresek.
2017. febr. 3. 09:39
24/51 anonim válasza:
De miert fizetne alberletet ha aligvan itthon?
Ha meg csak a tizedet fizetne (mert igy lenne igazsagos hiszen nem lakna ott csak neha ott aludna) akkor az Neked megint csak akkora kiadas lenne hogy nem birnad. Most oszinten, birnad?
120 ezres albi, o fizet mondjuk 20-at, Te 100-at, birnad anyagilag?
25/51 A kérdező kommentje:
Épp ezt mondtam eddig is, nem bírnám, fele nem okozna problémát, és hogy eltartsam magam mellette.
2017. febr. 3. 09:44
26/51 anonim válasza:
25: de a párod nem akar egy fél albérletet fizetni, amiben nem is lakik.
27/51 anonim válasza:
Hat pont ez az! Mire fol fizessen felet amikor nem ott lakik?? Szoval igen, nagy elvaras.
60 ezret fizessen havi nehany ejszakaert.....egy szalloda olcsobb. Ne a tavkapcsolatod hatan akarj kulonmenni, nagyon nem fair. Erre valoszinuleg o is rajott es o is igy latja, ezert nem akar osszekoltozni.
28/51 anonim válasza:
Kérdezhetek?
Ő felvállalt téged a családja és a barátai előtt? Együtt karácsonyoztatok? Együtt szilveztereztetek?
29/51 anonim válasza:
Már bocs, de mi érdeke lenne neki ehhez? Elmondta, hogy nem akar veled összeköltözni, akkor min pörögsz még? Érveket gyűjtenél, hogy mivel tudod rávenni arra, hogy miért is jobb neki, hogy ha elköltözik a szüleitől és fizet egy fél albérletet arra a minimális időre, amit külföldi munka mellett itthon tölt, csak azért, hogy éjjel-nappal együtt legyen veleTEK. Most is VELED van, ha ahhoz van kedve, de nem kerül neki extra költségbe, és a szüleinél meg otthon van. Ő nem akar veled szorosabb "együttélést". Te igen. Ha neked ez a felállás nem ok, akkor keress mást!
30/51 anonim válasza:
Hát bocs, de ha Te a szülei mellől kiköltöztetnéd, hogy fizessen egy albit felesben, ahol pár éjszakát tölt havonta...ez nem úgy tűnik, mintha nem akarnád lehúzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!