Tényleg az én elvárásom nagy? Szerintetek kinek az álláspontját lehet megérteni?
A pasas nem akar semmi komolyat, ez látszik.
Nekem is volt egy ilyen kapcsolatom pár éve. Ugyanez volt a szitu.Komolynak tűnt a kapcsolat, jóban volt a párom a gyerekkel, jártunk együtt is ide-oda. De kiderült, hogy a pasi közben társkeresőzik folyamatosan. Csak ha ló nincs, szamár is jó alapon volt velem. Ki is hajítottam. Azóta is egyedül vagyok és nem bántam meg.
Hát, bocs, de én sem fizetnék albérletre, ha az időm 90%-át máshol töltöm.
Ezt így ebben a formában elfelejtheted.
De bevallottad, hogy szeretnél független lenni, de nincs rá pénz > oldd meg, keress plusz munkát, ne a pasast húzd le pénzzel, mert most erre készülsz. Mondhatod, hogy nem, pedig de, ordít a mondataidból... mivel kb. otthon sincs, ezért ez NEM közös élet lenne, hanem TI élnétek a gyerekkel, ahogy eddig, csak most más finanszírozná a külön életeteket. Hát, ez ritka szemét hozzáállás.
Ha annyira össze akarnél költözni, akkor mennél vele külföldre.
Fogadd el, hogy ő nem akar veled ennél komolyabb kapcsolatot. Neki ez így jó. Egyébként ha össze is költözne veled, és továbbra is külföldön dolgozna, neki ebben mi lenne a jó? Hazajön, és nincs nyugta, mert ott a gyerek, ott vagy te, alkalmazkodni kell, nem akkor találkozik veled, amikor akar, hanem belecsöppenne a ti életetekbe, és mindezért még fizetnie is kellenek, nyilván sokkal többet, mint amennyit most fizet.
Ellenben most éli az életét, ha hazajön, nyugi van, és vab punc.i, amikor arra vágyik, de az ezzel járó nyűg és kötöttség (kapcsolat...) nincs. Egy független nővel ezt nyilván nem tudná megcsinálni, de neked ott a gyerek, az elég erős béklyó, ráadásul az le is foglal abban az időben, amíg ő éli világát.
Teljesen logikus a gondolkodása. Minek fizessen egész hónapban egy albérletet (vagy a felét) ha csak néhány napot van itthon? Pénzkidobás.
Nem vagytok egy család, és úgy néz ki, nem is lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!