Tényleg az én elvárásom nagy? Szerintetek kinek az álláspontját lehet megérteni?
1. Ez így nem összeköltözés. Havi két három napot egy kamasz pár is együtt tölt. Ök is megtudják oldani otthon.
2. Nem önállósodnál. Csak mostmár a párodtól és nem a szülőktől függnél.
3. Hülye lenne még egy albérletet fenntartani (gondolom kint sem az utcán él) úgy hogy havi pár napot használja és a szülők tártkarokkal várják.
Túl nagy az elvárásod. Magadnak meg a gyereknek akarsz saját házat, nem pedig a pároddal akarsz élni.
13-as vagyok, és igen, okosat mondtam, nem te lennél az első, aki gyerekestől költözik.
A barátom munkahelyén, csak most két férfi jön ki családostul. Igen, ők is felmondják a gyerek suliját, és a nőnek is új munka kell, de nekik ez miért alap?
Nekem miért volt, hogy kiköltöztem 1000km-re otthonról a barátomhoz? Mert egy kapcsolat nem arról szól, hogy havonta dugtok párat és kész... és ha fizet nektek albérletet, akkor is csak dugtok párat és kész.
Nem érdekel a stílusom, de nem fogom megérteni ezt a rinyát. Vagy akkor keress otthon pasast, ne olyat, akit külföldre köt a munkája.
Nézd, én gyermekes nőként jöttem össze (és költöztem össze) gyermektelen férfival, de azért ennek is megvoltak a fokozatai... először töltöttünk együtt pár napokat, kipróbáltuk, hogy hogy bírjuk hármasban. Ez ment hónapokig. Az én párom is volt ebben az időszakban külföldön, de amikor hazajött, akkor hozzám jött haza (nem a szüleihez).
Ebben a formában hiába másfél éves kapcsolat, nem sok alapja van az összeköltözésnek, hiszen alig töltötök együtt időt. Ha eddig működött a távkapcsolat, akkor most már bírd ki, amíg hazaköltözik (hiszen azt írod, véges az idő, amit külföldön tölt) és utána vágjatok bele a közös otthonba.
Az, amit te kitaláltál, olyan, mintha azt kérnéd, hogy fizesse a te és a gyermeked lakhatását és néha jöhet vendégségbe... megértem, hogy ez nem alternatíva számára.
Most szüleiddel élve egy rokontól függsz, míg vele összeköltözve kvázi még egy idegentől, utóbbi miért jobb neked? 1,5 éve vagytok együtt, és csak napokat van itthon, akkor kvázi még nem is ismeritek egymást.
Teljesen érthető, hogy ez neki így még gyors.
Oké, hogy drága Budapest de belvároson kívül lehet találni albérletet 120 ezer alatt is. Nem ott élsz akkor meg még olcsóbbért is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!