Az önkormányzati lakások kinek járnak?
Na most tényleg az utsó hsz-m lesz.
Az első a kérdés is tele van helyesírási hibákkal.Pedig ott nincs is káromkodás.
Miért is kéjek bocsánatot?
"
Az önkormányzati lakások kinek járnak?
Úgy értem, hogy én igényeltem egy önkormányzati lakást AHOL KIFOLYÓLAG hogy mi egy szükséglakásBAN élünk és decemberBEN EL KELL MENNÜNK és nem tudunk hova menni de ők. ezt ELUTASÍTOTTÁK azzal az indokkal, hogy nincs, lakás pedig van, mert még az interneten is fent van csak ÉPPEN licitre"
Sziasztok!
A feleségem a győri önkormányzat dolgozója... míg mások éveket várnak, addig ő megkapta 1 hónap alatt...
Válunk és igényelt egyet, mert a gyerekeket el akarja tőlem vinni. Mivel a bíróság még nem mondta ki az ideiglenes elhelyezést, ezért az a lakás, amiért mások több évet is várólistán vannak, már közel egy hónapja ott áll üresen. Akit érdekelnek a részletek, szívesen megmutatom a szerződését.
Aki botrányt akar csinálni belőle, keressen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!