Mit gondoltok arról, ha egy család ugyanabban a kádvízben fürdik esténként mindig? Normális ez?
Ja es bofognek kaja utan mert naluk az illik meg nem hasznalnak zsepit hanem .. utolso, nem kell az undorito peldakat atvenni.
Nem higienikus, akkor mar gyors zuhany..
#9-es eltaláltad.Kb.15 éve nem voltam ilyen helyeken.Mindig elkaptam valami fertőzést.
4-es voltam.
#12: "Nem higienikus"
Ja, biztos azért 80 év náluk az átlagéletkor...
"Uszodátol, strandtol is gondolom távol tartod magad?"
Egy uszoda azért más téma, ott telenyomják a vizet klórral meg fertőtlenítő szerekkel, és folyamatosan tisztítják, forgatják. Na meg utána normális ember megy és lezuhanyzik...
"Ja, biztos azért 80 év náluk az átlagéletkor..."
Az életkorhoz azért 1000 más dolog is hozzájárul, legfőképp a táplálkozás, na meg az egész életmód, szemléletmód.
De volt ismerősöm Hollandiában, egyrészt nagyon fejlett ország, másrészt mesélte, hogy ott sem szokás a napi zuhanyzás, néhány naponta fürdenek, átlagos esetben meg egy lavor vízben mosdanak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!