Szerintetek mi lesz így az anyámmal?
Lehet, hogy ő is a megoldást keresi, csak nem beszél róla neked. Az is lehet, hogy maga az egész kialakult helyzet egy sokk volt neki, de próbálja tartani magát.
Inkább együtt kellene átvészelni ezt a helyzetet, semmint egymást "idegesíteni".
Te félsz a nyomortól, ő meg lehet attól, hogy sosem fog tudni dolgozni. Ha nem hallgatod meg, akkor nem tudod megérteni az ő álláspontját, így viszont közös megoldást sem fogtok találni. Próbálj meg vele kommunikálni.
Szerintem simán struccpolitikát folytat, és a csodára vár. De a csoda sajnos nem fog megtörténni...
... anélkül, hogy menne a csoda után!
Sajnos nekem is úgy tűnik, hogy most a csodára vár.
Nem írod, hogy az elmúlt három hónapban volt-e valahol állásinterjún, egyáltalán próbált-e keresni bármi mást.
Az egy dolog, hogy utcát söpörni nem akar, gyárban dolgozni nem akar, és gondolta, hogy dajkának jó lenne. De ezek szerint ezt nem volt reális elképzelés, ha negyed év alatt nem sikerült elhelyezkednie.
Viszont ezen kívül is vannak még munkakörök, ahol lehetne próbálkozni.
Neked nincs lehetőséged átmenni 6 vagy 8 órás munkára? Akár úgy is, hogy a hivatalos bejelentés marad 4 óra. Tudom, hogy nem szabályos, és valószínűleg neked is fárasztóbb lenne, de még mindig jobb, mint utcára kerülni.
Egyébként nem tudsz mit csinálni, kivárod, hogy most mi lesz. Nem fogod tudni megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!