Elköltözöm a babával. Jó döntés? Az anyámmal rosszabb lesz a kapcsolatom?
Van egy 3 hetes kislányunk a vőlegényemmel és 2 napja az anyukáméknál lakom Vele, mert a vőlegényemnek hosszabb üzleti útra kellett menni. Anyukám mondta, hogy ne legyek egyedül a picivel, addig legyünk Náluk, jó lesz.
A kislányunkkal nincs semmi gond, nagyon jó baba, nem sír. Hajnalban ébred egyszer, akkor kicsit nyöszörög, de nincs soha az a teli torokból ordítás.
Viszont a mostohaapám így is őrjöng, hogy neveljem meg a gyereket, mert kib***za innen, megveri, meg ilyeneket üvöltözik, de vörös fejjel...
Anya szerint ne vegyem komolyan, meg nem gondolja végig, amit mond. De akkor is, mi a párommal nem szoktunk üvöltözni a pici mellett és nem attól nyugszik meg, ha kiabálnak a közelében.
Anya férje így is egy élősködő, ezt már többször is elmondtam Neki, de nem hajlandó válni.
Én ilyen helyzetben az első üvöltözés után kezdtem volna összecsomagolni.
"hogy neveljem meg a gyereket, mert kib***za innen, megveri, meg ilyeneket üvöltözik, de vörös fejjel... "
Az a gyerek 3 hete jött a világra. Ha a mostohapád ezt mondta, gondolom, te is tisztában vagy azzal, hogy mennyire értelmes ember, nem beszélve az érzelmi intelligenciájáról.
Ha valóban azt mondta, amit leírtál, én ezek után úgy lennék vele, ha édesanyám látni szeretné az unokáját, akkor erre nálunk lenne alkalma, én oda többet nem vinném.
"Anya szerint ne vegyem komolyan, meg nem gondolja végig, amit mond."
Ezt egy három hetes újszülöttnek is el tudja magyarázni anyukád, akinek a feje felett üvöltözik egy eldurrant agyú felnőtt férfi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!