Félek, hogyha elköltözöm, csak rosszabb lesz. De mit csináljak? Aki volt ilyen helyzetben, hogy vészelte át?
Anyukám közölte, hogy választhatok.
Vagy maradok itthon, de akkor megszakítok minden kapcsolatot a barátommal, vagy ha nem, akkor mehetek, ahová akarok.
Februárban leszek 18 éves, szóval mehetnék, de attól tartok, hogy akkor Vele rosszabb lesz a kapcsolatom, esetleg meg is szakad teljesen.
Több hely is van, ahová mehetnék (100%-ig biztosra, nem csak én gondolom így), viszont nem tudom, hogy döntsek.
Neked kell döntened. Valami oka van, hogy anyukád el akar tiltani a barátodtól. Amúgy tisztázni kellene, hogy tényleg komolyan gondolja, vagy csak zsarolni akar vele. Csinálj mérleget: egyik oldalon a barátod és elköltözés, magad ellátása, eltartása, vagy barát nélkül, anyuka oltalmában.
Az sem mindegy, hogy csak ezt a fiú tiltja, vagy más kapcsolatot sem szeretne látni.
Nem tartanám el magam, mindegy, hogy hová mennék.
Szóval nem kell az anyagiaktól félnem, vagy hogy esetleg később vissza kellene könyörögnöm magam Anyához.
Kérdeztem már többször, hogy miért nem kedveli, de normális választ sosem kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!