Azt hiszem bepillantást nyertem egy normális család életébe, és most össze vagyok zavarodva?
A mocskos szájú megmondó ember vagyok.
A 29-es, 78 %-os, ma 22:08: MIÉRT NEM KAPOTT PONTOT?? TÖKÉLETESEN IGAZA VAN!
Sajnos engem elkaptak az indulatok és nem ilyen szépen fogalmaztam, de egyazon véleményen vagyunk! Nagyon jól megfogalmazta, hogy én is mit érzek, a "ma 22:08, 78 %-os"!
Így ismeretlenül is hatalmas gratuláció neki!
(És naná, hogy rendesen pontoztam! Mert nagyon megérdemli!)
(Nem én voltam.)
Mi a fene bajod van Kérdező?
Feldobtál ide egy novellát, aminek már a címe is sejteti, hogy ti nem vagytok normális család!
Mindenki aki bevette a sztoridat, a saját vérmérséklete szerint válaszolt, de mindenképp a "főszereplő", azaz melletted szóltak és sajnáltak.
Te meg itt mindenkit ledorongolsz, eléggé alpári stílusban és körömszakadtáig véded az abnormális életet, amit itt bemutattál, dacára annak, hogy a hozzászólásodban még a szüleid veszekedésével és verekedésével is megtetézted ezt a horrort!
Kisanyám úgy vagy te 14 éves, mint a Piusz pápa és vastag kamu a történet, de ettől most tekintsünk el!
Vizsgáltasd ki magad, hogy mi indít egy tényleg normális embert ilyesmi történetek tálalására! ... ja és szégyelld magad, hogy visszaélsz a jóindulatú emberek bizalmával!
Huhh. átérzem.
igazából nálunk rend van, asztalnál eszünk meg minden, de a húgom... mint egy élősködő komolyan. Filmbe illő család lennénk, ha nem fetrengene egész nap a kanapén, ott eszik (mi asztalnál) 2 heti szennyes gyűlt össze, nem győzünk takarítani utána, holott már tudna. Ja, és hétvégenként kint alszik.
Néha már szégyellem felhozni az osztálytársaimat, mert nem elég a hatalmas kosz ott, miután megjön a napköziből békén nem hagy minket. Dübörög az ajtómon, berohangál, ha kint vagyunk épp Ő is ki akar jönni, és bámul minket.
Néha nekem esik le az állam, hogy szüleimet ez nem zavarja, mert amikor én voltam annyi idős, ha rögtön evés után nem mosogattam üvöltötték a fejemet.
"Sok helyen, ahol az anyák karrieristák, és bent lógnak a melóhelyükön és csak este érnek haza, az már régen rossz..." - haha, persze, hogy rossz egy olyannak, aki mást nem tud felmutatni azon kívül, hogy szült párat. Van aki gyereket nevel és mellette a karrierjét sem hanyagolja el. Ilyen volt az én anyám is többek között.
Felnevelt minket tisztességgel, de a saját igényeiről sem mondott le, mindig nő maradt, adott magára, pénzt keresett, nem fügött senkitől, boldog volt és kiegyensúlyozott. Hihetetlen, mi? ;)
Ne hantázz már itt össze-vissza... Apád meg félredugott... :DDDD
Anyád egy álomvilágban élt! Egy seggel több lovat nem lehet megülni! :D
Nagy igazság! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!