Mit csináljak ha a nevelőapám fogdos? .13/L
Figyelt kérdés
Már régóta fogdos este amikor azt hiszi alszim de mindig felkelek.. De mostabába egyre gyakrabban és nagyon félek egy szilveszteri bulirol hazajövet picit sokat ittam a szülleim tudtak rolla de ez most mindegy az a lényeg mikor hazajöttünk ki hivott a konyhába és az ölébe ültetett és megpobalt megcsokopni de elenkeztem.. De ő erősködött majd bejöttem a szobámba de ő utánam jöt mellém feküdt és fogdosni probalt de nem hagytam.. Majd nagynehezen elment.. De mostanába arra ébredek esténként hogy olyan bizonyos helyeken fogdos.. Ilyenkor felugrok ő peddig át megy.. Ez tegnap is igy volt de akkor nagyon megilyedtem és probáltam anyával reggel beszelni vagyis ellmondani de nem merrem.. Mit tegyek??! Már nagyon félek.!2017. jan. 14. 19:48
11/32 anonim válasza:
Beszélj az anyukáddal vagy egy olyan tanárral akiben megbízol.
12/32 anonim válasza:
Folytatás: mindent részletesen pontosan mondj el és ami a legfontosabb: Csak az igazat! Ne torzítsd el akkor, esetleg a többit se hiszik el ami igaz, megtörtént.
Ez nem játék! Beszélj anyuddal ha jó a viszonyotok, ne félj- az sokkal rosszabb lesz ha apukád megteszi amit eddig próbált.
13/32 anonim válasza:
Próbáld meg felvenni a telefonoddal ha elkezd zaklatni. Videózd le úgy, hogy ne vegye észre. Ha ezt nem tudod megoldani, akkor marad a hangrögzítő, amibe határozottan mondd bele hogy ne fogdosson. Ha anyukád alapból nem hinne neked, akkor ezek után fog, lesz bizonyítékod.
14/32 anonim válasza:
Orbitális kamu. Most 13, de valamikor részegen jött haza szilveszterkor az anyja engedélyével. Ne legyetek már madarak.
15/32 anonim válasza:
Kamu. Múltkor a bátyja szexelt vele. Ugyan ez a tömörgyönyör helyesírás volt és pont ugyan ez a tárgyilagos stílus. Azt hamar törölték, ezt is fogják.
Menj orvoshoz, beteg vagy!
16/32 anonim válasza:
Kamu. Hülye állat aki ilyet kitalál...
17/32 anonim válasza:
Egy az, hogy valószínűleg kamu. Ha mégsem, akkor meg inkább videózza le, hogy mit csinál vele az nevelőapja, és azt mutassa meg. Mindig benne van a pakliban, hogy nem hisznek neki
18/32 anonim válasza:
Szólj anyukádnak!Bár elég kamu a történet..Deha mégis igaz és nincs aki meghallgat akkor fordulj a rendőrséghez.
19/32 anonim válasza:
15, az ugyanez szót írd egybe kérlek, ha már helyesírásról beszélünk!
Szerintem is kamu.
20/32 anonim válasza:
Azonnal mond el anyádnak, még a végén megerőszakol az az állat. Én mondjuk amikor felkeltem volna a fogdosására teli torokból a képébe sikítottam volna. Kérj az ajtódra zárat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!