Az unokatestvérem fogdoos. Miért csinálja ezt? Mit tegyek?
A harmad unokatesómmal már egy jó ideje nem találkoztunk, kb fél éve. És most teljesen más...sőt ijesztő..és undorító.
Lefeküdtem az ágyra, ő pedig rám feküdt és dörgölőzött. Meg hátulról és mikor lehajoltam valamiért. Folyton a combom simogatja, és markolássza a fenekem.."véletlenül"
Többször rászólok, és kizavarom onnan..de ez már kezdd nagyon elfajulni. Mit tehetnék hogy leállítsa magát?
Kérlek normális válaszokat..így is kivagyok teljesen!!
Szüleid mit szólnak hozzá?
Ne várj addig, amíg annyira rámenős lesz, hogy megfenyeget, mert akkor lehetetlen az, hogy megszabadulj tőle.
nem tudom hány évesek vagytok, de szerintem egyértelmű mit akar. szólj a saját szüleidnek, vagy az övéinek,hogyha nem sikerül leállítani.
amúgy harmad unokatesónál nem olyan gáz már a szexuális kapcsolat sem, de teljesen megértelek ,hogy zavar és kellemetlen. én sem tudnék sosem máshogy tekinteni az uncsijaimra, hiába legális.. úgyhogy beszélj vele!! ha nem hat szólj a szülőknek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!