Apám sunyi módon rájár a félretett pémzemre. Mit tegyek?
22 éves vagyok, még a szüleimmel élek (szívem szerint minél hamarabb költöznék).
Észrevettem, hogy ha apám itthon van és nincs rajta kívül senki itthon, bejárkál a szobámba. Ezzel nem nagyon lenne gond, viszot ahogy ismerem, tuti keres valamit (csak tudnám mit...). Legutób is egy szál cigije maradt az asztalomon. Természetesen kimagyarázza...
Azt is észrevettem, hogy pár havona X összeg eltűnik a pénzemből (10-15.000 Ft). Vicc, hogy a szekrényemben volt a pénz, nem feltűnő helyen. Ha egy idegen kinyitja a szekrényem, nem mondaná meg, hohy ott van a pénz, csak ha keres. Azóta már eltettem onnan a pénzt.
Direkt nem tartom bankkártyán a pénzt, sose tudni alapon. Tudom, úgy biztonságosabb lenne ebben az esetben.
Nem mellesleg apám kezébe nem szabad pénzt adni, mert képes 1-2 eltapsolni...
Nem lehet semmivel kapcsolatban sem 'számon kérni', mert tagad, hárít, kiabál, vergődik.
Tudom, hogy a költözés lenne a legmegfelelőbb,de mit tudok tenni ebben a helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!