Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám sunyi módon rájár a...

Apám sunyi módon rájár a félretett pémzemre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, még a szüleimmel élek (szívem szerint minél hamarabb költöznék).

Észrevettem, hogy ha apám itthon van és nincs rajta kívül senki itthon, bejárkál a szobámba. Ezzel nem nagyon lenne gond, viszot ahogy ismerem, tuti keres valamit (csak tudnám mit...). Legutób is egy szál cigije maradt az asztalomon. Természetesen kimagyarázza...

Azt is észrevettem, hogy pár havona X összeg eltűnik a pénzemből (10-15.000 Ft). Vicc, hogy a szekrényemben volt a pénz, nem feltűnő helyen. Ha egy idegen kinyitja a szekrényem, nem mondaná meg, hohy ott van a pénz, csak ha keres. Azóta már eltettem onnan a pénzt.

Direkt nem tartom bankkártyán a pénzt, sose tudni alapon. Tudom, úgy biztonságosabb lenne ebben az esetben.

Nem mellesleg apám kezébe nem szabad pénzt adni, mert képes 1-2 eltapsolni...

Nem lehet semmivel kapcsolatban sem 'számon kérni', mert tagad, hárít, kiabál, vergődik.

Tudom, hogy a költözés lenne a legmegfelelőbb,de mit tudok tenni ebben a helyzetben?

2017. jan. 6. 19:52
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
86%

Most arra kérsz ötleteket, hogy hova tudod dugni a pénzt? Vagy mi?

Ha a bankokban ennyire nem bízol, akkor pl. egy borítékban ragaszd fel az egyik szekrényed hátuljára. Most ez jutott eszembe. :D

De amúgy anyukádnak mondtad már ezt?

2017. jan. 6. 21:22
 12/34 anonim válasza:
26%

szerintem a #10-esé az év vicce már így január elején

komolyan hosszú percek óta nevetek a válaszán :DDDDDDDDD

2017. jan. 6. 21:27
 13/34 anonim ***** válasza:
79%

Olykor úgy lehet eldugni valamit a legjobban, ha elöl van.

Ha lány vagy, remek hely apád elől a betétes zacskó. Hagyd a szekrényedben jól látható helyen a pakkot, aminek egy külön csomagolt szárnyasbetétében ott a pénz.

Vagy cipőd talpbetététjét kiveszed, alá a pénzt és vissme a betét.

Az elől lévő könyvek között az egyikbe vágj helyet a pénznek.

Gyógyszeres dobozba ne dugd, a nagynéném férje kidobta a konténerbe a pénzzel együtt :D a áthívták anyukámékat is és a fél család a kukában kerste nyakig a pénzt :D (meglett végül)

2017. jan. 6. 21:34
 14/34 anonim ***** válasza:
89%

Úgy látszik, édesapádnak elég jó orra van az ilyesmihez, és bárhová teszed, megtalálja majd.

Tehát...bízz a bankkártyában. Mi a legrosszabb, ami abban az esetben történhet? Mi a félelmed ezzel kapcsolatban? Komolyan kérdezem. Ha akarod, írd le privátban. Valóban kíváncsi vagyok.

De felnőtt, 22 éves nő ne rejtegesse már a papa elől a pénzt. Azért lopkod, kedvesem, mert nem szólsz rá.

Mert azt hiszi, hogy nem veszed észre.

Ha nem bízol a bankban, akkor piríts rá édesapádra, hogy mégis miféle dolog ez.

Ha jól tudod, hogy mi a probléma, akkor miért félsz SZEMBENÉZNI vele?

Több megoldás is van, és csak mondom: a pénz eldugása nem tartozik közé.

Ebből gazdálkodj.

Az apukádnak meg mondd meg, hogy álljon le.

Azt írod, hogy "Ha itthon van"...Szóval nem állandó a munkahelye?

A másik meg, hogy szerinted nem nagy gond, hogy bejárkál a szobádba.

A bajok MÁR itt kezdődnek. Lehet, hogy az ő háza (is), de neked meg van egy magánszférád, és ha nem fogsz rászólni, nem fogja érezni a dolgok súlyát.

Mellesleg hozd össze a kettőt:

bankkártya + egy kiadós beszélgetés apuval.

Tedd rendbe a fejét, mert ez nem mehet így.

2017. jan. 6. 21:38
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Két dolgot tehetsz. Bankszámlán tartod és lesz kártyád, vagy Egy pénztárcában tárolod és magadnál tartod. De ez attól függ menyni az adott összeg, mert ha nagyon magas akkor a tárcás ötlet kilőve.
2017. jan. 6. 22:06
 16/34 anonim ***** válasza:
0%
Vagy ha olyan sok összeg fektesd arany ékszerekbe és hordjad :D
2017. jan. 6. 22:07
 17/34 anonim ***** válasza:
95%

Komolyan nem értelek!

Neked JOBBAN megéri az, ha pár havonta eltűnik 10-15 ezer, mint, hogy bankkártyádon tartsd az összeset, és akkor NEM TŰNIK EL????

Jézusom... neked se lehet sok eszed!

Apád pedig az a fajta, bárhová is fogod dugni, ő mindig megtalálja! :D

2017. jan. 6. 22:32
 18/34 anonim ***** válasza:
93%
Párezer Ft-ért lehet kapni zárható, fém pénzkazettát. Nem életbiztosítás persze, de amatőr eszközökkel nem lehet - pláne nyomtalanul - feltörni.
2017. jan. 6. 22:59
 19/34 anonim ***** válasza:
30%

Szőnyeg alá, zokniba, beleteszed borítékba, felragasztod az ágyad alsó részére.

Ruhák közé, alá ne tedd, mert aki pénzt keres, az ott keresi először.

2017. jan. 6. 23:09
 20/34 anonim ***** válasza:
86%
Írj neki egy cetlit hogy "na most rabasztal" oda ahol a pénz van a pénzt még tedd el máshova! Rájön hogy rajottel , azonnal elszegyeli magát ha eddig nem tette volna....
2017. jan. 7. 09:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!