Apám sunyi módon rájár a félretett pémzemre. Mit tegyek?
22 éves vagyok, még a szüleimmel élek (szívem szerint minél hamarabb költöznék).
Észrevettem, hogy ha apám itthon van és nincs rajta kívül senki itthon, bejárkál a szobámba. Ezzel nem nagyon lenne gond, viszot ahogy ismerem, tuti keres valamit (csak tudnám mit...). Legutób is egy szál cigije maradt az asztalomon. Természetesen kimagyarázza...
Azt is észrevettem, hogy pár havona X összeg eltűnik a pénzemből (10-15.000 Ft). Vicc, hogy a szekrényemben volt a pénz, nem feltűnő helyen. Ha egy idegen kinyitja a szekrényem, nem mondaná meg, hohy ott van a pénz, csak ha keres. Azóta már eltettem onnan a pénzt.
Direkt nem tartom bankkártyán a pénzt, sose tudni alapon. Tudom, úgy biztonságosabb lenne ebben az esetben.
Nem mellesleg apám kezébe nem szabad pénzt adni, mert képes 1-2 eltapsolni...
Nem lehet semmivel kapcsolatban sem 'számon kérni', mert tagad, hárít, kiabál, vergődik.
Tudom, hogy a költözés lenne a legmegfelelőbb,de mit tudok tenni ebben a helyzetben?
"Direkt nem tartom bankkártyán a pénzt, sose tudni alapon." mit nem tudni?
Tedd máshova, letezik lakat is, vagy zár. Amugy a bankszámla lenne az értelmes döntés vagy valamilyen takarékszamla, ha ez a félretett, gyujtogetos pénzed...
Nem értelek, mi a baj a bankszámlával? (Mi az, hogy "sose tudni alapon")
Mindenesetre sokkal biztosabb lenne, mint így, hogy apád kiszolgálja magát. És hiába dugod máshová, csak idö kérdése, mire ott is megtalálja.
Ne haragudj, de eszed nem sok van, ha szerinted EZ így biztonságosabb, mint egy bankszámla, amihez csak te férsz hozzá...
Ez esetben nem tudok mást mondani, mint hogy meg is érdemled ezt a bánásmódot.
"el kell gyugni a pénzt"
gyugni????? :D
"Direkt nem tartom bankkártyán a pénzt, sose tudni alapon"
Mit nem tudni? Ha hirtelen kell a pénz akkor elmész egy ATM-hez és leveszed, éjjel és nappal is előtted a lehetőség.
Ebben az esetben nem biztonságosabb, hanem atombiztos lenne, hogy nem lopnának meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!