Írtok valamit vigasztalásul?
Szia, velem kábé három hete szakított, amit én vissza akartam csinálni, és állandóan hívogattam stb... Csak még jobban elmartam szerintem, tegnap mondtam ki én is, hogy ha nem, hát nem.
Hirtelen jött, életem nagy szerelme volt, hirtelen ment. És elhiheted, szépen lassan úgy múlt el, hogy észre sem vettem.
Nekik is fáj, akik eldobtak minket, és nem adtak még egy esélyt. Mi azonban erősebbek leszünk tőle. Talán egy kicsit hidegebbek és óvatosabbak, de erősebbek.
Utolsó!Ne hibáztasd magad.Én nem hívogattam és mégsem kapom vissza. Ilyenkor nincs jó megoldás és jó módszer.
Nekem mondjuk pszichológus segítségére van most szükségem, mert túl sok pofont kaptam az elmúlt 2 évben és nem tudok sok mindent egyedül feldolgozni.Nem szégyellem (eddig inkább ezért nem mentem) de úgy látszik labilis vagyok egy kicsit lelkileg ezen pedig változtatni akarok nekem ez kell.
Ha el akarod felejteni akkor tedd azt amit a többiek mondanak, mondjuk még mindig nem tudom miért szakítottatok..ha meg vissza akarod szerezni akkor tegyél meg mindent,mert életed végéig bánni fogod, ha nem teszed meg. Most én is azt érzem,hogy mindent megtettem azért, hogy visszakapjam..könyörögtem, megalázkodtam, kérleltem, ígérgettem, változtam, vártam türelmesen és elfogadtam..ez van sajnos. De a lelkiismeretem tiszta ezáltal. Kitartást neked!
Előző vagyok még mindig, sírd ki a bánatodat a legközelebbi rokonaidnak. Mindent mondj el, a legapróbb részletet is. Higyj nekem, más nem segít. Kicsit visszajön az önbecsülésed is a mínuszból. Illetve nem jön vissza, de elkezd közelíteni föl, a nulla felé. :)
És ha van kedved kicsit beszélgetni, akkor nyugodtan írj emailt.
A szerelem érdekes dolog..Én a bizalomtól jobban félek:(
Megbízni nem is tudom,hogy fogok-e ezek után.. Ti miért szakítottatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!