Nem mindet, de miért is kellene? Tudja, hogy látogatom az oldalt, de nem tartozik rá minden. Az sem mondom el szóról-szóra neki, hogy a bartánőimmel/anyámmal stb. mit beszélek, mit kérdezek tőlük, itt se kell neki mindent tudni.
2010. jún. 2. 14:04
3/23 anonim válasza:
Tudja hogy elég sűrűn látogatom az oldalt.Szerinte hülyeség,szerintem nem mert sokat lehet itt tanulni 1-2 esetből.De hogy milyen kérdést teszek föl párat tud,többit jobb is hogy nem tudja!Lehet hülyének nézne,őt semmi sem érdekli,számára minden hülyeség,csak a lövöldöz játék a jó!
2010. jún. 2. 14:08
4/23 anonim válasza:
Igen,ő is látogatja,nincs belőle vita,na jó néha...a kiváncsiság ugye?
2010. jún. 2. 14:10
5/23 A kérdező kommentje:
nem is ismeri az oldalt,nem ment a gép előzményeket,mert párom előszeretettem akad fenn minden aproságon amit olvasgatok,meg itt is végig olvasna mindent kérdésem,szterintem még a válaszaim is kiböngészné,bár az időigényes lenne
néha irok ki olyan kérdést,amit ha olvasna nem esne jol neki,de nekem meg "egyszerűbb" itt "kidügöngenem" magam,hogy miylen hülye tud lenni,mint vitatkozni vele egy sort...mert itt volt már nem egyszer,hogy ráébresztettetek,hogy felesleges lenne vitázni...
2010. jún. 2. 14:12
6/23 anonim válasza:
A kérdéseimet nem tudja, de tudja hogy látogatom az oldalt. Amúgy semmi olyan jellegű kérdésem nincs amit nem beszélnék meg vele is. Még akkor is ha a kapcsolatunkról van szó:)
Ő is látogatja az oldalt de az egészség kategóriát látogatja, nála ez szakmai ártalom:P meg a szerelem is szexualitást "szórakozásból"...
Ő nem tesz fel kérdéseket...
2010. jún. 2. 14:18
7/23 anonim válasza:
Nekem is tudja. Sőt, az én felhasználói nevemmel szokott belépni, (lusta csinálni sajátot...pedig csak egy perc az egész :) ) így látja a kérdéseimet meg a válaszaimat is (ha akarja)
2010. jún. 2. 14:19
8/23 anonim válasza:
igen tudja de mivel nem tud magyarul na meg külön gépünk is van így bármilyen kérdést kiírhatok. :))) de mondjuk nincs titkom ha megkérdezi épp milyen kérdésre mit válaszolok elmondom neki.
2010. jún. 2. 14:20
9/23 anonim válasza:
Általában nem tudja, de van amit meg is mutatok neki. Sok esetben olyan kérdéseket teszek fel, amiről nem kellene tudjon, ezért nem mutatom meg. (pl. mit vegyek ajándékba neki stb)
2010. jún. 2. 14:20
10/23 anonim válasza:
Tudja hogy ide feljárok de általában nem tudja milyen kérdéseket teszek fel.De van amiről ő is tud.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!