A párotok/házastársatok tudja milyen kérdéseket irtok ide ki?
Figyelt kérdés
Tudja egyáltalán,hogy ezt az oldalt látogatjátok?2010. jún. 2. 14:01
11/23 anonim válasza:
Tudja, hogy napi szinten itt kavarok. Néha küldünk egymásnak linkeket egy egy iszonyt gááz kérdésről, meg megvitetunk ezt azt. Azt, hogy milyen kérdéseket teszek fel, nem tudja, annyira nem érdekli ez. A barátaim viszont rendszerint röhögnek rajtam, hogy napi program a gyakorikerdesek.hu. Ha valamiről dumcsizunk, és véleménykülönbség alakul ki, vagy elmélázunk a dolgon, mindig mondják, hogy "majd este kérdezz rá a gyakorikérdéseken!!"
12/23 anonim válasza:
nekem is tudja és neki is van felhasználoja, de csak cukkoljuk egymást h elolvassuk a másét, amugy tudunk mindent:)
13/23 anonim válasza:
Mivel semmi ilyenem nincs, így nincs kinek beszámolnom róla :D
23/L
14/23 anonim válasza:
Nem tudja, bár lehet hogy már kifigyelte...
Amúgy szerintem annyira nem érdeklem, hogy itt végigolvasson mindent, hogy rájöjjön, mit írok én...Pedig lehet, hogy nem ártana, ha kicsit érdekelné.
15/23 anonim válasza:
Miért ne tudhatná? Tudja, és időnként elszoktam mondani, hogy mit kérdezek, vagy esetleg milyen kérdésre irtam választ. De nem ellenőrzi minden betümet.
16/23 anonim válasza:
Azt, hogy milyen kérdéseket, remélem nem:))
Azt, hogy nézegetem az oldalt gyakran, igen.
17/23 anonim válasza:
Tudja, szoktam is mutogatni neki , hogy milyen kérdések vannak néha ....:))
18/23 anonim válasza:
azt tudja h napi szinten ittvagyok,nem valami vevő az oldalra,ezért nem is nézi.ha van egy-egy jó vicces kérdés azt megosztom vele,de jobb ha az én kérdéseimet nem látja,mert van ami róla szól.
19/23 anonim válasza:
Mégcsak az kéne!!Ezek magán jellegű kérdések!Nem mondom,néha megosztom vele amit írok,vagy kérdezek,de még azt is utálom amikor mögém áll és beleolvas abba amit írok!
20/23 anonim válasza:
Csak azért nem, mert nem érdekli különösképpen. Az érdekes kérdésekre és válaszokra viszont fel szoktam hívni a figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!