Mit jelent az hogy ha van egy testverem es amiket ki irok kérdéseket ide, röhög? Rajta
Figyelt kérdés
mindenen röhög és nem tudok vele mit csinálni még a végén be görcsöl micsináljak vele?2011. jan. 9. 18:46
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy Ő jobb helyesírásból, mint Te, és azért röhög, mert katasztrófa ahogy írsz...
2/8 anonim válasza:
Meg nem ebbe a kategóriába tartozik...
3/8 A kérdező kommentje:
nem ezeket kérdesztem inkáb irjanak mások
2011. jan. 9. 19:40
4/8 anonim válasza:
Nem vagyok a testvéred, de én is röhögök:-)
5/8 anonim válasza:
hülye barom vagy azért Valentina :D
6/8 anonim válasza:
Talán ha eltüntetnéd minden kérdsedről-válaszodról a nevedet, akkor nem tudná, hogy te kérdeztél...
Ez egy NAONIM oldal, csak akor irja ki anevedet, ha te is akarod...
8/8 anonim válasza:
Gyakori és elég természetes kivált a tini korúak körében, hogy a testvérek kötekednek, kiröhögik egymást. Meg tudod oldani, hogy ez a program csak JELSZÓval való bejelentkezésre nyíljon ki. Vagy nyiss egy új postafiókot és ne áruld el a jelszavadat.
Ami pedig a többi válaszolókat illeti, nézd el nekik, durvák kicsit és kevés a jóindulat bennük, biztos ezt látták otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!