Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan mondtátok el a...

Ti hogyan mondtátok el a családtagjaitoknak, hogy rákosok vagytok?

Figyelt kérdés
2016. dec. 15. 11:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
18%
Attol hogy humbugnak tunik meg mukodhet egyeseknel. Nekem is egyik rokonom volt rakos de meggyogyult. Hit, bizalom es osszetartas. Ez a kulcsszo humbug ide vagy oda. :)
2016. dec. 15. 13:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jól írta a 2. Én tuti, hogy úgy közölném.

Mielőbbi gyógyulást kívánok!!!

2016. dec. 15. 13:40
 13/17 anonim ***** válasza:
43%

Látom lepontozzák a lelki tényezők és a rák kapcsolatával összefüggő válaszolókat. Nevezzük "egy embernek" akiről írok. A folyton uralkodni vágyó férje mellett gyomorrákos lett. Nem egyezett bele még műtétbe sem, sem egyéb kezelésbe vagy gyógyszerezésbe. Hanem azt tette amit kellett, kirúgta férjét az életéből, elvált tőle. Nem csak meggyógyult de a kora ellenére is olyan energikusan néz ki azóta mint egy tinilány.

Az én bőrrákom is egyértelműen a lelki okok és egy nagy adag röntgensugárzás szinergetikus hatásától keletkezett. Vagyis leegyszerűsítve 1+1>2 volt ebben az esetben. Vagyis önmagában valószínű nem leszünk rákosak például egy rákkeltő vegyi anyagtól. De ha lelki okok is hozzáadódnak akkor már valószínű igen.

Egy Anita Moorjani nevű hölgy szinte meghalt a ráktól, szétmarta a testét. De elhatározta hogy élni fog. Ma úgy sugárzik az élettől mint egy szépségkirálynő. Magyarul is megjelent könyve "Meghaltam, hogy önmagamra találjak" címmel. Amiben a lelki tényezőt emeli ki, az okozta neki a rákot és az is gyógyította meg.

2016. dec. 15. 14:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Megmondtam a szövettani eredményt, mit állapított meg.
2016. dec. 15. 15:17
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
Igen, Steve Jobs se hitt a nyugati orvoslásban, ezért alternatív módon meggyógyult...ja, nem, meghalt.
2016. dec. 15. 19:29
 16/17 anonim ***** válasza:
92%

Kár ebben a kérdésben bárkit is lepontozni, vagy szapulni.

Szerintem aki ide ír, azt a segítő szándék vezérli.

Hogy elfogadjuk vagy sem, az már egyéni elbírálás kérdése.

2016. dec. 16. 10:40
 17/17 anonim ***** válasza:
63%

Többen kérdezték a padlizsános orvosság receptjét, ezért ide linkelem:

Egy hétköznapi zöldség gyógyíthatja a bőrrákot?

[link]

A meghámozott padlizsánt kb. 1 cm-es kockákra vágtam. Befőttes üvegbe helyeztem és felöntöttem biológiai erjesztésű almaecettel és hűvösre helyeztem. Két nap múlva az ecet sötétebb lett. (Ez lényeges hogy a színváltozás megtörténjen, mert tapasztalatom szerint ha marad az ecet eredeti színe akkor hatástalan. Ennek oka az ecet rosszabb minősége lehet.) Ekkor rúdmixerrel pépesítettem a keveréket és még egy napig hűvösre helyeztem.

Egy új fehér zokninak levágtam a szárát, majd az alsó részébe egy evőkanálnyit tettem ebből a pépes orvosságból. Majd csomagoláshoz használt ragasztószalaggal rögzítettem a beteg bőrfelületen. Azért az utóbbival mert nem engedi át a nedvességet mivel nejlon, valamint nagyon jól tapad a bőrhöz, de levenni mégis könnyű. Éjszakánként így áztattam. Azt olvastam a neten hogy a rákos sejtek mindent magukba fogadnak korlátlan mennyiségben. Jelen esetben ez okozta a vesztüket, a beteg sejteknek halálos méreg volt az almaecet és a padlizsán anyagainak keveréke, nekem meg az Élet. Az egészséges sejtekre nincs káros hatással. Az almaecettel szemölcsöt is le szoktak szárítani, a vírussal fertőzött sejteket is elpusztítja.

Basaliomára nekem nagyon bevált a leírt módszer. Azt nem tudom hogy más típusú bőrráknál, például melanománál mennyire hatásos, ezért bőrrák esetén az orvost javaslom.

2016. dec. 24. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!