Ti hogyan mondtátok el a családtagjaitoknak, hogy rákosok vagytok?
Leülnék velük. Megfognám a kezüket és elmondanám hogy: - Anya, Apa... RÁKOS VAGYOK!!!
Nagyon meg fognak ilyedni, lehet még sírni is fognak. Próbáld őket nyugtatni! Az a lényeg hogy tartsatok össze! ;)
A te vagy a beteg.... MINDEN JÓT, JÓ EGÉSZSÉGET, ÉS MIHAMARABBI JOBBULÁST KÍVÁNOK!!!
Duenna, ne haragudj, de nem érdekel.
Ne írj ide többet, kérlek.
Agykontroll, az. Nyilván a pár hetes/hónapos csecsemők és a rákkal küzdő kisgyerekek is pszichoszomatikusan lettek betegek, a fel nem oldott traumáik miatt, egy kis agykontroll és huss, meggyógyulnak! Az ilyen idióták teremnek, vagy osztódással szaporodnak? Gyerelejóisten!
Kedves válaszoló! Ez fogós kérdés, nem mindegy milyen stádium, mi a prognózis, mennyi az esély a gyógyulásra. Az sem, hogy a család kiket takar? Szülőket, házastársat, esetleg gyerekeket? Bárhogy is legyen, elsőként a hozzád legközelebb állóval, kettesben, négyszemközt, utána ketten már könnyebben tudjátok megosztani a többiekkel. A mi esetünkben Édesanyám először nekem szólt (testvérem külföldön, apukám már nem él). Sokáig nem jutottunk, mert nagy bőgés lett belőle, de miután megnyugodtunk átbeszéltünk szépen, higgadtan mindent. Mentem Vele mamáékhoz, egyedül nem lett volna lelkiereje, nővéremnek én szóltam, mikor hazautazott már tudta, akkor beszélt anyuval. Első körben tárgyilagosan, lényegretörően érdemes, aztán valószínüleg úgyis záporoznak majd a kérdések. Ennek már lassan 10 éve, szerencsére Anyukám sikeresen megküzdött vele, az éves kontrollokon is minden rendben van ezidáig és bízunk benne így is marad. Bárkivel is történt ez a családodban, sok erőt, kitartást kívánok és persze sikeres felépülést!
Én már akkor elmomdtam, amikor a gyanú felmerült. Melldganat,azonnal műtét kellett, utána kemo, most lassan letelik a sugárkezelés is. Mindezeket nehéz lett volna a család elől eltitkolni. Jó volt, hogy Támogattak,segítettek
erősítettek.
Nekem nem kellett elmodanom hogy agydaganatom van mert mire korházba kerültem vele pöppet beszámithatatlan voltam ìgy a dokik a szüleimmel konzultáltak.
Csak a papìrokat iratták alá velem h belemegyek a mütétbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!