Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy mondtátok el a szüleit...

Ti hogy mondtátok el a szüleiteknek, hogy tetszik egy lány/fiú?

Figyelt kérdés
Mert nekem nagyon tetszik egy lány és nem tudom hogy elmondjam anyának vagy se. 14/F

2015. okt. 2. 19:35
 1/6 anonim ***** válasza:
En nem beszéltem ilyen dolgokról. Annyi lány fog még neked is tetszeni, szerintem felesleges. Majd ha jártok akkor elég.
2015. okt. 2. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Én így mondtam el:

-Anya, csípem a Rozit. Mit szólsz hozzá?

2015. okt. 2. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem a 15 éves fiam sokkal nyíltabban mer nekem beszélni ezekről a dolgokról aminek nagyon örülök. Mindig kikéri a véleményem, bár nagyon sokszor mondom neki hogy az hogy megmutatja a képét a lánynak az csak egy dolog, mert az rendben van hogy mosolygós meg kedvesnek és aranyosnak tűnik, de a belső is sokat számít. A fiam eddig 2 lányt hozott haza inkább csak barátkoztak de egyik sem volt számomra szimpatikus, mert jellemre igen csak azt vettem le róluk hogy a tipikus magammal vagyok elfoglalva típus és csak haszont keresem a kapcsolatban a felfogása. De a legutóbbi lány akit kedden mutatott be nekem ő igaz külsőre nagyon csinos, átlagos olyan kis csendes lányka mert nehezen nyílt meg előttem, de ahogyan beszélgettek a nappaliban, akár előttem mert én közbe csináltam a dolgomat, nem zavartatták magukat, és a lány igen csak nyitott a fiam előtt. Még annyira nem ismerem csak a fiam időnként mesél róla, és eddig nekem ő az aki a legszimpatikusabb az előző lányok közül akiknek csak udvarolt.

A 20 éves lányommal viszont több probléma volt régebben hogy aki tetszett neki sosem mondta el, meg azt hogy van barátja, csak úgy tudtuk meg mindig hogy vagy láttuk hogy a buszmegállóba vagy az utcán puszilkodik valakivel, vagy amikor hazahozta akkor tudtuk hogy már 1 hónapja járnak.

2015. okt. 2. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:
sehogy, nem beszélem meg velük
2015. okt. 2. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Sehogy, annyit mondtam, hogy korizni megyek egy sráccal, ebből levágták a dolgot. :)
2015. okt. 2. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért kéne bejelenteni? Majd max ha összejöttök.
2015. okt. 3. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!