Ti hogy mondtátok el a szüleiteknek, hogy tetszik egy lány/fiú?
Én így mondtam el:
-Anya, csípem a Rozit. Mit szólsz hozzá?
Nekem a 15 éves fiam sokkal nyíltabban mer nekem beszélni ezekről a dolgokról aminek nagyon örülök. Mindig kikéri a véleményem, bár nagyon sokszor mondom neki hogy az hogy megmutatja a képét a lánynak az csak egy dolog, mert az rendben van hogy mosolygós meg kedvesnek és aranyosnak tűnik, de a belső is sokat számít. A fiam eddig 2 lányt hozott haza inkább csak barátkoztak de egyik sem volt számomra szimpatikus, mert jellemre igen csak azt vettem le róluk hogy a tipikus magammal vagyok elfoglalva típus és csak haszont keresem a kapcsolatban a felfogása. De a legutóbbi lány akit kedden mutatott be nekem ő igaz külsőre nagyon csinos, átlagos olyan kis csendes lányka mert nehezen nyílt meg előttem, de ahogyan beszélgettek a nappaliban, akár előttem mert én közbe csináltam a dolgomat, nem zavartatták magukat, és a lány igen csak nyitott a fiam előtt. Még annyira nem ismerem csak a fiam időnként mesél róla, és eddig nekem ő az aki a legszimpatikusabb az előző lányok közül akiknek csak udvarolt.
A 20 éves lányommal viszont több probléma volt régebben hogy aki tetszett neki sosem mondta el, meg azt hogy van barátja, csak úgy tudtuk meg mindig hogy vagy láttuk hogy a buszmegállóba vagy az utcán puszilkodik valakivel, vagy amikor hazahozta akkor tudtuk hogy már 1 hónapja járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!