Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én cselekedtem rosszul?

Én cselekedtem rosszul?

Figyelt kérdés

Ma van tesóm szülinapja.

A lényeg hogy anyum és apum másfél éve nem találkoztak!

Az a helyzet apával elmentünk moziba ma 3-man (én, tesóm, és ő).

Anyának erről csak utólag szóltam, és azt mondta ezek után tesóm nem vihetem el sehova. (Külön lakom tőlük)

Most a kérdésem az, hogy tényleg én voltam a tapló? :/

Így utólag belegondolva rossz érzés egy kicsit. Anyának azért nem mondtam el.

2016. dec. 10. 19:59
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:
Én nem értek ehhez. Nekem rzt anya mondta.
2016. dec. 14. 18:30
 52/55 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki hogy vannak olyan oldalak ahol az ügyvéd ingyenesen is válaszol kérdésekre, jó lenne ha oda fordulna azzal amit nem tud. Remélem a szüleid hamar és békésen elintézik a válást, nem jó ez nektek hogy két tűz között vagytok. A gyerekeik lelki békéje érdekében kellne emberei módon válni, és egyik szülőnek se fújni a másikra meg szidnia másikat a gyerekek előtt.
2016. dec. 15. 05:52
 53/55 A kérdező kommentje:

A tesömat kihagyja anya az egészből. Nekem mindig van valami szar miattuk.

Apa meg anya neki sosem mondtak semmi rosszat egymasra ( anya legalábbis a fülem hallatára nem ). Apa tényleg nem mert kb nem is veszi fel anya sosem a telefont néha nekem sem szóval egyáltalán nem tud öcsémmel beszélni. Volt olyan hogy ott voltam anyáéknál és engedély kellett hogy beszéljen apával.

Tulajdonképpen semmi rosszat nem tett azon kívül hogy megcsalta anyát több mint 1 éve. És azt mondta azért mert anya állandóan veszekedett vele. Én erre annyit mondtam akkor elkellett volna válni nem eltűnni. De apán látszik hogy megbánta szégyelte is a képét.

2016. dec. 15. 11:49
 54/55 anonim ***** válasza:
Azt kell mondjam anyukádat értem meg jobban. Van hogy nem működnek a dolgok két ember között, ilyenkor el kell engedni a másikat. Mindketten nyilván hibásak a kialakult helyzetben, de sajnos a késői megbánás nem adja vissza az eljátszott bizalmat. Azért jó olvasni hogy nem mocskolják egymást előtettek, ez azt mutatja hogy próbálnak tekintettel lenni rátok. Remélem simán megy majd a válás, és ti, a gyerekeik a lehető legjobban kerültök ki ebből a szomorú helyzetből. A szívem szakad meg mikor a gyerekek szenvednek a felnőttek megromlott kapcsolatai miatt.
2016. dec. 15. 12:44
 55/55 A kérdező kommentje:

Valóban kihagynak belőle.

Így utólag már átlátom anyának a szemszögét.

Remélem nem lesz semmi súlyosabb. :s

Lehet tesóm csak attól féltette hogy mi lesz ha találkoznak. Hogy mi fog tesómban lejátszódni.

Remélem mind a ketten megfognak békélni. :/

A bizalmat kajak nehéz visszaszereznie apunak, mivel én is hidegnek érzem magam felé. Sokminden történt.

2016. dec. 16. 15:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!