Én cselekedtem rosszul?
Ma van tesóm szülinapja.
A lényeg hogy anyum és apum másfél éve nem találkoztak!
Az a helyzet apával elmentünk moziba ma 3-man (én, tesóm, és ő).
Anyának erről csak utólag szóltam, és azt mondta ezek után tesóm nem vihetem el sehova. (Külön lakom tőlük)
Most a kérdésem az, hogy tényleg én voltam a tapló? :/
Így utólag belegondolva rossz érzés egy kicsit. Anyának azért nem mondtam el.
:( múltkor is összevesztünk. 1 hétig nem is jöttem hozzájuk és nwm is vettem fel a telefont.
De ő az én szemszögembe soha nem gondol bele.
Mindig én vagyok a szemét, és hogy ő mindig kiállt mellettem. Ezt hajtogatja.
Nekem apa elmondta miért nem jön haza és miért nem akar találkozni vele. De én egyikőjük véleményét sem mondom el a másiknak mert nem akarok szarkavaró lenni. Lehet ez csúnya húzás volt tőlem.
Most legszívesebben holnap tesóm szülinapi bulija után hazamennék és nem jönnék nagyon sokáig.
Nem tudom miért nem válnak el. Eddig egyikőjük sem adta be a válókeresetet már másfél éve. :(
És az a vicc én sokkal jobban belefolyok anya szemszögéből az ügyükbe mivel én vagyok a nagyobb.
Azt mondta anya " mindenki átver, senkibe nem bízhatok és a családtagjaim is hátbatámadnak" :(
Mind a kettő mást mond :/ szóval pont ezért nem akarok soha belefolyni.
Legközelebb apának azt mondom majd hogy jöjjön el ő érte...
én nem fogok többször belefolyni. Belefáradtam a kettejük közri vitába :(
"Ha ezentúl bármikor szeretnéd látni a testvéredet, akkor elmész, és elviszed, Anyádnak szólsz, hogy elmegyünk fagyizni stb. És viszed."
Frászkarikát, ez nem így működik, mégis, hol élsz te? Amúgy meg milyen apa az, aki másfél éve otthagyta a családját, sz..rik rájuk magasról, arra nem veszi a fáradságot, hogy elváljon és elintézze a láthatást? Akkor a 20 évesnek sem kéne itt vekengenie, hogy most vajon rosszul cselekedett-e.
Anya hangulata picir enyhült.
De én nem tudom mit tegyek.
Múltkor megtiltotta hogy hazamenjek a páromhoz, mostmeg hogy a tesóm nem viszem el.....:(
Kedves utolsó fogalmam sincs most mi lesz és megint én iszom a levét.
:(
Apa valószínűleg tartozik valakinek.
Valamit titkol de nem mondja el senkinek.
És véleményem szerint nem lehet egy autoalkatrészre fogni 3 hetig hogy nem tud hazajonni.
Valószínűleg ez a helyzet. :/
Kedves 27.
Az a baj nem ilyen egyszerű.
Mert apa külföldön dolgozik már több éve.
Ma is Koszovóból jött át hogy mozizzon velünk.
Nem lenne jó magyarázat hogy pont ott volt ö is. :/
Igazából megvan az oka hogy egyik szülőmben sem bízom :/
És nehéz egy olyan szülő mellé állni aki zsarol. Jelen esetben anya hogy nem vihetem többet az öcsémet sehova.
Öcsém lelkileg nagyon közel áll hozzám.
Anya mostanában bebizonyította hogy nem.
Nem fogadja el a párkapcsolatomat.
Nem fogadja el hogy én külön lakok már másfél éve.
Nem fogadja el az egész családom a páromat.
Ezek után mégis mérlegeljek apám és anyám között.
Az a gond ezeket a dolgokat nem tudom anyával megbeszélni, mert ő a tipikus " mindent a te érdekedbe teszek" dologra fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!