Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én cselekedtem rosszul?

Én cselekedtem rosszul?

Figyelt kérdés

Ma van tesóm szülinapja.

A lényeg hogy anyum és apum másfél éve nem találkoztak!

Az a helyzet apával elmentünk moziba ma 3-man (én, tesóm, és ő).

Anyának erről csak utólag szóltam, és azt mondta ezek után tesóm nem vihetem el sehova. (Külön lakom tőlük)

Most a kérdésem az, hogy tényleg én voltam a tapló? :/

Így utólag belegondolva rossz érzés egy kicsit. Anyának azért nem mondtam el.

2016. dec. 10. 19:59
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

És szerintem elég durva kijelentés lenne tőlem felé.

Hogy ő depressziós és pszichológus kéne neki.

Mert az hogy a fülem hallatára tesómnak olyat mondd senkiben nem bízok senkit nem szeretek az nem egy egyenes dolog.

2016. dec. 10. 22:24
 32/55 A kérdező kommentje:
És nem normális az a dolog sem hogy a fülem hallatára tesómnak azt mondja hogy "senkiben nem bízok, senkit nem szeretek."
2016. dec. 10. 22:25
 33/55 A kérdező kommentje:
Azért írtam kétszer mert nem mutatta hogy elküldte
2016. dec. 10. 22:26
 34/55 anonim ***** válasza:
70%
Apukád biztosan, nagyon szeret benneteket, hogy ekkora távolságot megtett, hogy egy 2 órára veletek lehessen.
2016. dec. 10. 22:32
 35/55 anonim ***** válasza:
45%

Vagyis van egy apa, aki másfél éve sz..rik a családra, bujkál valamiért, ami akár veszélyes is lehet a gyerekeire nézve is. És van egy anya, aki egyedül tartja és neveli a közös gyerekeiket, ő itt van nekik, nincsenek kétes ügyletei. Ne keverjük ide a te párkapcsolati nyomorodat, kérdező, ennek semmi köze ahhoz, hogy anyád távol akarja tartani a gyerekét attól, aki veszélyt jelenthet rátok nézve. Egyébként pedig amíg a gyerek kiskorú, nemcsak joga, hanem kötelessége is megóvni az ilyen helyzetektől, ugyanis felelős érte, te pedig nem, mert nem a szülője vagy. Nem te döntöd el, hogy elviheted-e a tesódat bárhová, bármilyen meglepő ez itt egyeseknek.

Csodálkozom, hogy egy ilyen helyzetben van, aki nem lát tovább a saját orránál, és a felelősen eljáró szülőt savazza.

2016. dec. 10. 22:33
 36/55 A kérdező kommentje:

Mikor tesómat meglátta akkor elsírta magát.

:/

És nekem nagyon nehéz volt mert a névnapomon is eljött végre felköszönteni.

Igazságtalan lett volna ha hozzá nem jön a szülinapján de anya ebbők is balhét csibálna hogy hozzájuk miért nem ment a névnapom napján mikor magyarországon volt.

Szóval a névnaposat ezek után el sem mondtam anyának...

2016. dec. 10. 22:34
 37/55 A kérdező kommentje:

Én nem savazom anyát.

Apára sem mondtam hogy szent.

Lehet megakar óvni. Én apától is megtartom a kellő távolságot érzelmileg. Nem tudom mi folyik körülötte, de nem is nagyon érdekel. Tudom nem dönthetek tesóm felett mert nem vagyok a gyámja, de csak én mégegy alkalommal akartam velük hármasba lenni. Amiről anya ha tudott volna el sem engedte volna öcsém. mikor vele laktam akkor is egyszer kijelentette hogy teher vagyok míg tesómnak sosem.

Nem a párkapcsolati nyomorom írtam le.

Háttér nélkül ne jelents ki ilyet hogy én a párkapcsolati nyomorom írom le.

2016. dec. 10. 22:42
 38/55 A kérdező kommentje:

És az szerintem nem normális dolog hogy tesóm nem, de én beletörök anyám bajába. Mert apa sosem panaszkodik mindig kérdezi hogy vagyok.

Anya mióta elköltöztem egyszer nem hívott fel hogy " szia kislányom mi a helyzet jól vagy?" Egyszer sem.....csak akkor hívott ha 3 napig nem kerestem hogy miért nem hivtam eltűntem..... ha meg én hívom általába fel sem veszi a telefont mégha fontos is.

Ezek után te elmondanád anyádnak mire készülsz ha nem is mutat feléd elég érdeklődést? :/

Nekem ígyis nagyon nehéz volt mikor apám megjelent a párommal közös házunk előtt.

Nehéz nélküle. Hiányzik.

Ha balhé lett volna valószínűleg elment volna. És egyikőjük sem bízna most bennem.

Nehéz ez nekem rohadtul.

Én senkinek nem akargam rosszat a mai nappal. Azt hittem anya nem háborodik fel mert pont 1 hete mondta apátok jöhetne már, epvihetne valahova. :/

2016. dec. 10. 22:50
 39/55 anonim ***** válasza:
73%
Arra gondoltam, hogy annak, hogy hogyan áll a család vagy az anyád a te párkapcsolatodhoz, semmi köze a kérdésben foglalt ügyhöz, nem kell belekeverni.
2016. dec. 10. 22:51
 40/55 A kérdező kommentje:

Én értem anya most megbeszélhette volna ezt vele. Elvettem a lehetőséget.

Értem hogy most nem bízik bennem.

De akkor ez a megoldás hogy nem vihetem tesóm sehova? Egyre jobban rombolja magát bennem, egyre bizalmatlanabbnak érzem őt felém.

:(

2016. dec. 10. 22:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!