Én cselekedtem rosszul?
Ma van tesóm szülinapja.
A lényeg hogy anyum és apum másfél éve nem találkoztak!
Az a helyzet apával elmentünk moziba ma 3-man (én, tesóm, és ő).
Anyának erről csak utólag szóltam, és azt mondta ezek után tesóm nem vihetem el sehova. (Külön lakom tőlük)
Most a kérdésem az, hogy tényleg én voltam a tapló? :/
Így utólag belegondolva rossz érzés egy kicsit. Anyának azért nem mondtam el.
Igen kedves utolsó.
Csak köztük még nem zárult le semmi.
Apa nem mondott el semmit anyának és engem és a tesómat sem látogatta sokáig. Szégyellte a fejét vagy nem tudom. Szóval a tesóm szülinapján nem akartam balhét. Lehet nem is kellett volna inkább eljönnie. :(
De azért mégis elmondhattam volna neki. :/
Apa összefog vele balhézni ha kiderül nem jöhet velem sehova.
Lehet elkellett volna inkább mondanom de egyszerűen túl nehéz volt ez az egész. Az én szemszögemből sajnos nem nézi anya. Csak az hogy neki fájt ez. :/
"Apa összefog vele balhézni ha kiderül nem jöhet velem sehova. "
A láthatást hogy intézték a másfél év alatt ha nem beszélnek? Apukádnak nem balhézni kellne, hanem EMBERI hangnemben megbeszélni anyukáddal hogy mit hogyan csináljanak. Ha anyukád nem engedi a láthatást - amit a bíróság gondolom megállapított - akkor meg terelje apukád hivatalos útra az ügyet. Gondolom apukád fizeti a gyerektartást, így a bíróság nem fogja ezt annyiban hagyni.
Ez az egész dolog bonyolult nagyon. Én sosem szóltam bele a kettőjük közötti dologba. :/
Anya mindig szidta apát hogy nem jön. Ha meg mondtam volna hogy találkozunk vele akkor apa ellen kellett volna cselekednem vagyis anya odajött volna ahol moziba voltunk és akkor az utcán veszekedtek volna. Ha lemondtam volna akkor lehet helyesen cselekszem. :/
Ő nem akar anyával találkozni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!