Én cselekedtem rosszul?
Ma van tesóm szülinapja.
A lényeg hogy anyum és apum másfél éve nem találkoztak!
Az a helyzet apával elmentünk moziba ma 3-man (én, tesóm, és ő).
Anyának erről csak utólag szóltam, és azt mondta ezek után tesóm nem vihetem el sehova. (Külön lakom tőlük)
Most a kérdésem az, hogy tényleg én voltam a tapló? :/
Így utólag belegondolva rossz érzés egy kicsit. Anyának azért nem mondtam el.
Félek anya részéről mi fog rajtam csattanni ha apa megtudna nem vihetem tesóm sehova emiatt.
Mert mondta az lenne a túlzás ha eltiltaná tőlem. :/ mert én tudtam ez lesz mégsem szóltam senkinek hogy ő is jön. :/
Anya nagyon haragszik apára. :/
Ha öcséd jól érezte magát, akkor nem cselekedtél rosszul.
Anyukádnak mi ezzel a baja? Az, hogy apukád merészelte látni a saját fiát? Miért, ha ő ment volna érte, akkor nem engedte volna vele el?
Ha el sem váltak, gondolom a gyerek elhelyezésről sincs bírósági ítélet, tehát bármelyik szülő elviheti moziba ugyanúgy, mintha együtt élnének.
Ettől függetlenül, ha érezted, hogy gázos a helyzet, akkor jobb lett volna azt mondanod, hogy kettesben elmentek moziba. Apukádról nem kellett volna egy szót sem ejteni, és öcsédet ill. apukádat is meg kellett volna kérni, hogy véletlenül se szólják el magukat.
Szerintem ne izgasd magad most ezen, majd megbékül anyukád.
Tesóm csak 11 éves.
Biztos elmondta volna. :/
Előtte költöztem el mielőtt szétmentek.
Remélem apa megoldja mert mondtam én ezentúl nem fogok beleszólni és cselekedni semmibe. :/ igazad van utolsó előtti. Remélem azért helyre jönnek a dolgok.
Egyébként anya azért nem akarja beadni mert ő lesz a kezdeményező apának nem akarja megadni azt a lehetőséget hogy ő legyen a "sértett" hanem elakarja érni hogy apa adja be. De egyikőjük sem adta be. Nem értem.
Utolsó nem másfél éve nem találkoztak, hanem azóta nem beszélnek.
2 éve nem találkoztak. Mert apum külföldön van már évek óta.
"Azt írod tudtad, hogy ha előre szólsz apukátok is ott lesz a moziban, nem engedte volna el az öcsédet. Te ennek ellenére elvitted őt anyukád háta mögött. Jogosan érzi ezt árulásnak a részedről."
Csak hogy helyesbítsek.
Azért sem mondtam el mert tavaly anya nem adta oda a telefont tesómnak hogy apa felköszöntse.
Nekem apa idén eljött a lakásunkra és felköszöntött személyesen.
Anyával nem akar találkozni, így csak én lettem volna meglátigatva?
Tesóm meg nem?
Ha ez kiderült volna akkor hogy hozzám jött hozzá nem ment akkor szintúgy én iszom meg a levét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!