A feleségem nem szereti a nagyobbik lányunkat a születése óta. Pedig jó gyerek. Soha nem dícséri nem szeretgeti a kicsivel ellentétben.6 és 3 évesek a gyermekeink. Mit tehetnék? Folyt. Köv.
:( szomorú,amikor egy anya nem egyformán szereti a 2 vagy több gyermekét,méginkább ha az egyiket nem szereti.
sajnos saját akarata van már a törvény szerint is,erőszakkal elrángatni pedig nem lehet és nem is érdemes,mert már csak dacból sem fogja elmondani a doktornak mi a baja.
esetleg megpróbálkozhatnál egy barátot kifaggatni,hátha annak mesélt erről.
Én összetettebb problémát látok a dolog mögött,szerintem egy túl fiatalon vállalt terhesség (vagy ha nem, de mindenképp egy szellemileg éretlen) volt ez,ami depresszióba csapott át és mivel ez nem lett kezelve, a gyereken tölti ki.
Ez azért probléma mert a kislány személyisége 6 éves koráig kiteljesedik,legalábbis a magja, vagyis valószínű,hogy az anyja szeretetéért való küzdelem ki fog hatni a párkapcsolataira, az egész életére és nem pozitív értelemben.Sajnos nekem is az az érzésem,hogy hála a feleségednek a kislányod (neharagudj,hogy ezt mondom, de ő csak a te lányod), olyan súlyos problémákat fog később elszenvedni ami végzetes is lehet.
Ha a válás mellett döntötök sem lesz egyszerű dolgod,mert a bíróság mindig az anyának ítél,kivételes az az eset, de ha beszélnél az ügyvéddel,hogy nálad helyezzék el akkor az nagyszerű lenne.
A kicsivel meg kell értetni,hogy a felnőttek nem egyformán tudják mindenkinek kimutatni a szeretetüket,de ettől szereti őt csak mivel ő a nagyobb,őt szigorúbban neveli,mert az első gyerekeket mindig jobban elkényeztetik.Ez egy kegyes hazugság és muszáj ha nem akarod,hogy a kislány kikészüljön.
Te szeresd a nagyot, az anyja a kicsit, te adj duplaszeretetet a nagynak és ha reménytelennek látod a helyzetet váljatok el mindenképp.
Köszönöm szépen a jótanácsokat!
A gyermekeim az enyémek ehhez kétség nem fér! Én is a szülés utáni depresszióra és annak elhúzódó problémájára gyanakszom. Sajnos szakemberhez csak saját akaratából vihetem, így ezen a szálon elindulva próbálok majd eredményeket elérni a továbbiakban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!