A feleségem nem szereti a nagyobbik lányunkat a születése óta. Pedig jó gyerek. Soha nem dícséri nem szeretgeti a kicsivel ellentétben.6 és 3 évesek a gyermekeink. Mit tehetnék? Folyt. Köv.
ez egyáltalán anya . . .
már nem azért de ilyet hogycsinálhat a gyerekével,szerencsétlen helyébe lenne. . .,
menj el a kicsivel valahova pl: anyáknapján,és addig a nagyobbik valamivel meglepi az anyukáját,hátha rájön hogy szerencsétlen,ő is gyerek. . . és akkor csodálkoznak hogy mért lesz a gyerek depressziós meg emo...
Nem ismerem a felséged, sem téged, de vannak "anyák", akik az első gyerek szülést úgy élik meg, hogy elvették a szabadságukat, a "lány" korukat, mikor még fiatalok voltak és nem kötöttel le őket a gyerek.
A második gyerekhez meg már felnőtt és szereti, de titkon visszasírja a 6-10 évvel előtti életét.
Ahogy elolvastam nekem is pont az a kérdés jutott eszembe, hogy biztos a Te lányod?:S Mert egy 6 éves gyerek nem csinál semmi olyat, nem ad rá okot, hogy az anyja eldobja magától. Csak magamból indulok ki, hogyha én így viselkednék, akkor tuti egy olyan embertől lenne a lányom akit utálok, gyűlölök, és nem akarok róla tudomást venni. De ez nálam kizárt, és undorítónak tartom.
Ez nagyon undorító amit a feleséged művel! Tudom, hogy drága, de én csináltatnék apasági tesztet a helyedben, de előtte közölnöd kéne vele a szándékaid az ötleted, és figyelni a reakcióját az arckifejezését a viselkedését stb.
Sok sikert kívánok! 22/N
Van még egy oldala a dolognak. Akarta e egyáltalán azt a gyereket? Mert ha nem tervezett vagy mások által kierőszakolt gyerek akkor bizony könnyen a gyerk ellen fordul a dolog mert létezése okozza a bajt neki. Azóta meg a dilemáit. Ha nem megy pszihóhoz akkor beszélj vele. Kérdezd meg miért szereti jobban a kicsit. Mi a különbség a két gyerek közt? Ha már felvetette a vállás egyenlőre csak szavakban de jászd el vele, ha váltok, nem az idősebb gyereket viszed hanem mindkettőt, mert a testvéreket szétszakítani tilos. Máskülönben a bíróságon magyarázkodhat.Kérdezd meg azt is milyen anyának tartaja magát, és milyennek kell lenni egy anyának.
Az egészben az a legszörnyűbb hogy a lányod valóban kínlódik, mert reménykedik, hogy valaha fontos lesz az anyjának. Csak azt tudom mondani, akik szeretik, tegyék a legjobban, hogy ellensúlyozva legyen ez a fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!