Hogyan legyen bátorságom ezt bevallani anyámnak?
Ezt a kérdést régebben tettem fel: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Azóta is jól megvagyunk, szeretjük egymást, de még titokban. Azonban hétvégén kitört a barátomból a felgyülemlett feszültség (igaz bennem is) és azt mondta ad 2 hetet hogy döntsem el mit akarok. Már egyre jobban hajlok a bevallás felé. De remeg a gyomrom az idegtől, a félelemtől és azt sem tudom hogyan kezdhetném el anyunak. Hogyan szerezzek bátorságot és hogyan mondjam el neki? Köszönöm a normális válaszokat!
Egyébként gyerekről nálunk szó nincs. Ha másik párom lenne, akkor sem szülnék 30 éves koromig. Most azt szeretnénk megtudni, milyen úgy a kapcsolat, ha nem titkoljuk.
És persze hogy ne legyünk állandóan bujdosóba. Csak szabadon szeretnék vele együtt lenni! Összeköltözésről sincs szó még.
A barátodat megértem, megalázó ez így a számára.
Viselkedj felnőtt módjára, elvégre felnőttél!
Nem mondtad még anyukádnak, hogy úgy viselkedik, mint egy cigány?
Ne haragudj, de abból amit leírtál, pontosan úgy viselkedik, mint azok akiket úgy utál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!