Muszáj mindig ott lennem ebédnél?
Figyelt kérdés
Anyám szereti, hogy együtt ebédelünk amikor lehet. Ebből sok súrlódás van. Pl megesik, hogy én nem akarok valami oknál fogva akkor enni amikor a család, és ebből cirkusz van. Pl alig értem haza éppen, fáradt vagyok, vagy mást csinálok épp. Ez ritka de ha szólok, hogy egyenek ne várjanak akkor megy a panaszkodás, morgás, szenvtelenezés. Egyre kevésbé van türelmem ez a kontrollálalás miatt, más dolgokban is ugyanigy van. Csak a veszekedés marad de ott is vesztesként jövök ki..2016. nov. 1. 16:07
31/34 A kérdező kommentje:
Egyik fülemen be másikon ki. Majd apám anyám megmondja, de nem ön. Meggondoltam. Ebédelek velük, akkor is ha nincs kedvem mert egész kellemes emberek.
2016. nov. 1. 21:29
32/34 A kérdező kommentje:
Nem bánom ha törlik a kérdést, semmi értelme. Csak felesleges vita van belőle.
2016. nov. 1. 21:33
33/34 anonim válasza:
Szemtelen, nem szenvtelen (bár régebben egy ideig nekem is ez tűnt logikusnak, de nem ez a helyes abban az esetben, ahogy te akarod használni)
Én neked adok igazat, szerintem hülyeség erőltetni ezt a folytonos családi ebédet. Ha hétvégén elvárná, mikor talán mindenki otthon van és ráér, akkor még meg is érteném, de szerintem hétköznap ez sokszor kivitelezhetetlen, és csak nyűg sokaknak.
34/34 anonim válasza:
Mitol mas a hetvege elozo, amikor a taknyos neveletlen ugy is otthon van, csak nem kepes kivagodni a szobajabol???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!