Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Muszáj mindig ott lennem ebédnél?

Muszáj mindig ott lennem ebédnél?

Figyelt kérdés
Anyám szereti, hogy együtt ebédelünk amikor lehet. Ebből sok súrlódás van. Pl megesik, hogy én nem akarok valami oknál fogva akkor enni amikor a család, és ebből cirkusz van. Pl alig értem haza éppen, fáradt vagyok, vagy mást csinálok épp. Ez ritka de ha szólok, hogy egyenek ne várjanak akkor megy a panaszkodás, morgás, szenvtelenezés. Egyre kevésbé van türelmem ez a kontrollálalás miatt, más dolgokban is ugyanigy van. Csak a veszekedés marad de ott is vesztesként jövök ki..
2016. nov. 1. 16:07
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Egyik fülemen be másikon ki. Majd apám anyám megmondja, de nem ön. Meggondoltam. Ebédelek velük, akkor is ha nincs kedvem mert egész kellemes emberek.
2016. nov. 1. 21:29
 32/34 A kérdező kommentje:
Nem bánom ha törlik a kérdést, semmi értelme. Csak felesleges vita van belőle.
2016. nov. 1. 21:33
 33/34 anonim ***** válasza:

Szemtelen, nem szenvtelen (bár régebben egy ideig nekem is ez tűnt logikusnak, de nem ez a helyes abban az esetben, ahogy te akarod használni)

Én neked adok igazat, szerintem hülyeség erőltetni ezt a folytonos családi ebédet. Ha hétvégén elvárná, mikor talán mindenki otthon van és ráér, akkor még meg is érteném, de szerintem hétköznap ez sokszor kivitelezhetetlen, és csak nyűg sokaknak.

2016. nov. 4. 10:59
 34/34 anonim ***** válasza:
5%
Mitol mas a hetvege elozo, amikor a taknyos neveletlen ugy is otthon van, csak nem kepes kivagodni a szobajabol???
2016. nov. 4. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!