Muszáj mindig ott lennem ebédnél?
Már ne haragudjon a világ, de én is picccsán rúgnálak, ha a közös étkezések alól kihúznád magadat!
Szép is lett volna, ha a húgommal mi is azt csináltunk volna amit mi akarunk! Sajnos azért is lett ilyen a világ, mert a sok kis hülye tacskót nem fogták meg idejkorán, és azt csináltak amit akartak!
Ha te ebből te azt a hatalmi játékot szűröd le, hogy a szüleid DIREKT packáznak veled, és csak azért csinálják, hogy bosszantsanak, először is jól elbeszélgetnék veled, mint szülő a taknyos kakaskodó hülyegyedekével, másodsorban pszichológushoz vinnélek!
Egy gyereknek be kell tartania bizonyos normákat, a szülőnek pedig többek között be kell tartatnia vele, ha ez nem megy, akkor valamit jól elcseszett....
Nálam megtanulnád a szüleid tisztelni és nem szarni a fejükre, megtanítanám neked hol is van a helyed!
Egy kamasznak általában van jobb dolga is, mint hogy a szüleivel beszéljen :-) Ráadásul az olyan "hivatalos". Gyertek, üljünk le, beszélni kell.... engem gyerekként ez mindig nagyon megijesztett, alig vártam hogy túl legyek rajta és meg sem szólaltam. Egy ebéd sokkal kötetlenebb.
Egy családban mindenki kívánsága fontos. Ezért van nálunk lehetőség a havi 1 lógásra. Így az ő kívánsága is teljesül és a miénk, szülőké is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!