Muszáj mindig ott lennem ebédnél?
Figyelt kérdés
Anyám szereti, hogy együtt ebédelünk amikor lehet. Ebből sok súrlódás van. Pl megesik, hogy én nem akarok valami oknál fogva akkor enni amikor a család, és ebből cirkusz van. Pl alig értem haza éppen, fáradt vagyok, vagy mást csinálok épp. Ez ritka de ha szólok, hogy egyenek ne várjanak akkor megy a panaszkodás, morgás, szenvtelenezés. Egyre kevésbé van türelmem ez a kontrollálalás miatt, más dolgokban is ugyanigy van. Csak a veszekedés marad de ott is vesztesként jövök ki..2016. nov. 1. 16:07
1/34 anonim válasza:
Olyan nehezedre esne egy nap egyszer leülni velük?Gondolom ha meg pénz kell hozzájuk rohansz.
2/34 anonim válasza:
Költözz külön, ha ennyire nehezedre esik egy légtérben lenni a családoddal.
3/34 A kérdező kommentje:
De mi van, ha épp nem akarok, ha nem érzem magam úgy?
2016. nov. 1. 16:22
4/34 anonim válasza:
Semmi. Csak akkor ne panaszkodj, ha szóvá teszik, hogy nem bírsz ki velük fél órát egy sztalnál.
5/34 A kérdező kommentje:
Nem rohanok pénzért senkihez ne aggódj. Pofámról lesülne a bőr.
2016. nov. 1. 16:23
6/34 anonim válasza:
Irigyellek, nálunk soha nincs ilyen, mindenki akkor eszik mikor akar.
7/34 anonim válasza:
Hát ha magad tartod el, miért nem költözöl el? Probléma megoldva.
8/34 A kérdező kommentje:
Én NÉHA szeretnék úgy enni. Mert nekem sincs mindig ugyanolyan napom. Kell a magány néha.
2016. nov. 1. 16:25
9/34 anonim válasza:
Én is irigyellek. Szerintem nem tudod milyen szerencsés vagy, de nem hibáztatlak. Mindig akkor jövünk rá mi az érték az életben ha már elvesztettük, ilyenek vagyunk :((((((
10/34 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
A vasárnapi ebéd nálunk is szent ha itthon vagyunk, de a szombatit havi 1x ellóghatja a 13 éves nagylányunk. Olyankor bent van a szobájában, aztán 2 körül eszik egyedül.
Esetleg ez a kompromisszum működhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!