Ti ismerkednétek egyedül a gyerekét nevelő férfival?
a nő belehalt a szülésbe :(
a kisfiú 3 éves
nekem meg van 3 gyerekem mind nagyobban
vajon kisülhet ebből valami?
Ezért mondtam, hogy ne vedd bántásnak, nem annak szánom, de fenntartom, hogy a gyerek nem a randikra való, még játszótéren sem. Ha meg nem tudja hová tenni addig, hát istenem, akkor majd randizunk máskor. A randi két emberről szól. Nem is tudnék úgy odafigyelni a partneremre, ha közben a gyerekre is vigyázok.
A randi utáni szex külön téma, most nem megyek bele.
Én mindig tudtam első randi után, hogy akarok-e másodikat. Ha szimpatikus volt akartam, ha nem, akkor semmi értelme, mert úgysem lesz az.
Van olyan kapcsolat, ami tökéletes, az első randis szex ellenére is és van olyan, amiben hónapokat vártak, mégis csúnya kihasználás lett a vége. Nem lehet ebből véleményt alkotni.
ép ezért felesleges az első randira másra bízni a gyereket. a hozzád hasonlók képesek 5 perc után felállni és távozni. ilyenkor a gyerek vígan játszik tovább a játszótéren és nincs a semmiért felborítva se az ő programja egy távolabbi rokonnal se a távolabbi rokon programja akire rá lett bízva.
ha pedig lesz kapcsolat akkor egy egy tartalmas együttlét miatt már van értelme így alakítani a napot.
látszik nagyon, hogy fogalmad sincs mi az, hogy gyereknevelés..
Már miért ne lenne róla fogalmam? :S
Ne haragudj, de a te példád a kirívó, nem az enyém. Nem szoktak randira gyereket vinni, főleg nem első randira. Tőled hallok ilyet először. Vagyis látok.
Azt meg végképp nem értem, hogy miért kellene olyan emberrel randizni, akár minimális ideig is, akivel nincs közös hang. Őt is átverem, ha így teszek, meg persze magamat is.
pont ezért nincs értelme első randira gyereket vinni. persze akinek csak teher a gyereke s alig várja hogy megszabaduljon tőle s ilyenkor kihasználva az alkalmat csinál egy görbe napot, annál is megértem.
amúgy attól, hogy te még ilyen nem hallottál, egyáltalán nem kirívó példa.
pusztán csak hozzád hasonlóan gondolkozó környezetben vagy, ennyi az egész.
teljesen másképp állsz az élethez így teljesen érthető, hogy ilyen hozzáállású emberekkel tartod a kapcsolatot. de amilyen felszínes véleményt alkotsz az emberekről, az is bőven megeshet, hogy "ismersz" olyan embert aki így áll hozzá ehhez a kérdéshez mint én, csak ép a megismerése helyett logikusan valami egészen mást következtettél róla ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!