Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ismerkednétek egyedül a...

Ti ismerkednétek egyedül a gyerekét nevelő férfival?

Figyelt kérdés

a nő belehalt a szülésbe :(

a kisfiú 3 éves

nekem meg van 3 gyerekem mind nagyobban

vajon kisülhet ebből valami?

2016. okt. 10. 11:08
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
3 gyerekkel nem hiszem hogy sokan kezdenenk veled, szoval a Te helyedben igen.
2016. okt. 10. 11:11
 2/43 anonim ***** válasza:
90%

Miért ne lehetne megpróbálni? Mitől lenne rosszabb egy özvegy, kisgyerekes férfi, mint akinek se kutyája, se macskája?

Még lehet, hogy jobb is, ha van már tapasztalata a gyereknevelésben, és nem csak hétvégente adja elő a mintaapát, mint nagyon sok elvált férfi.

2016. okt. 10. 11:15
 3/43 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is itt te vagy a szűk keresztmetszet.Inkább örülj, hogy valaki vállalná a te három gyereked.
2016. okt. 10. 11:16
 4/43 anonim ***** válasza:
91%
Ezt a kérdést a férfinak kellene feltennie veled szemben. Ismerkednétek 3 gyerekes anyával? Örülj, ha valaki elvesz 3 gyerekkel.
2016. okt. 10. 11:18
 5/43 anonim ***** válasza:
97%
Szia! Mégjó, ismerkednék. Főleg így, hogy már nekem is van 3 gyerekem, így mégkevésbé esélyes mássokkal ismerkedni!
2016. okt. 10. 11:25
 6/43 anonim ***** válasza:
98%

nagyon rosszul adjátok a tanácsokat, bár tény, hogy a tapasztalat ezt mutatja. De ne a "nincs ló, jó a szamár is" alapon, azért ismerkedj vele, mert a 3 gyerekeddel csak ő akar veled szóba állni.

Ha neked van 3 gyereked, és bejön a muksó, akkor mit számít az, hogy neki is van 2? Régen ment az "Egyről a kettőre" (Step by Step) című sorozat, na ott hasonló volt a szitu, mindkét fél hozta a gyerekeket az előző kapcsolatból. Nincs ebben semmi.

Ha bejön, akkor uccu neki, de ne csak azért, mert más nem áll veled szóba, nincs jobb. Ezzel mindkettőtöket átvernéd.

2016. okt. 10. 11:29
 7/43 anonim ***** válasza:
97%
Miért rosszabb ő egy gyerekkel, mint Te hárommal?
2016. okt. 10. 11:44
 8/43 anonim ***** válasza:
28%

Szia, en nem ismerkednék meg.

Volt benne részem, a kisfiu 8 eves volt, anyuka lelépett.

de már jóval korabban,mikor megismerkedtünk elötte 3 éve.

azóta is rottyon volt a kisfiú meg apuka is, 4 hónapot voltam a pasival, eleg is volt, a kisfiú is be volt kattanva lelkileg..az apuka akkor 45 éves volt. volt h nem vettem fel neki a telefont, erre elkezdett sírni..ez elsőre még aranyos volt, de mikor már többször eljatsszotta mar unalmas.

2016. okt. 10. 11:56
 9/43 A kérdező kommentje:

nem szeretnék házasságot :)

születése óta neveli a gyereket

és azért lettem bizonytalan mert túlságosan a gyerek a középpont

értem én h fontos (nekem is fontos a gyerekeim) de azért 2. randira elhozni ?

még korainak érzem ...

ezért bizonytalanodtam el

és ha kialakul a kapcsolat akkor te gyerekem én gyerekem ?

2016. okt. 10. 12:04
 10/43 anonim ***** válasza:
83%

Bátyám egyedül neveli a fiát, most 8 éves. Nem okoz neki gondot barátnőt találni :-)

Most van egy komoly, úgy 1 éve. Neki nincs gyereke. Ő a második, akit bemutatott a fiának.

2016. okt. 10. 12:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!