Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ismerkednétek egyedül a...

Ti ismerkednétek egyedül a gyerekét nevelő férfival?

Figyelt kérdés

a nő belehalt a szülésbe :(

a kisfiú 3 éves

nekem meg van 3 gyerekem mind nagyobban

vajon kisülhet ebből valami?

2016. okt. 10. 11:08
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
83%

Hát persze, hogy a gyerek a központ nála és gondolom nem tudta hová tenni és azt akarta, hogy ismerkedjetek. Te meg lehet, nem pótanya akarsz elsősorban lenni, ezt tisztázni kell, mert hamar az lesz, hogy te viselsz gondot mindenkire. Tisztázzátok ki mit vár a másiktól.

Hogy a kérdésre válaszoljak: gyerektelenként nem akarnék gyerekes pasival kezdeni, most, hogy van kettő, csakis kizárólag kapcsolat jöhetne szóba, laza, semmi összeköltözés.

2016. okt. 10. 13:32
 12/43 anonim ***** válasza:
93%

Most függetlenítsd magad egy pillanatra az ilyen-olyan kölyköktől és tedd fel a kérdést magadnak:

- kell neked ez a pasi, testileg, lelkileg?

- szereted, szerelmes vagy belé?

- lehet rá számítani a bajban, nehézségekben is?

- szimpatikus a személyisége?

- káros szenvedélyek?

- jövedelem? lakás? egzisztencia? (Mert nehogy már neked kelljen őt eltartanod másodmagával)

Ha ezekre számodra megfelelő a válasz, akkor vágj bele, de számíts a kezdeti nehézségekre, ezek ne vegyék el a kedved, a dolgok majd kialakulnak!

Jusson eszedbe Karinthy Frigyes elhíresült mondása:

„A maga gyereke és az én gyerekem veri a mi gyerekünket" :)

Viszont, ha valamiért mégsem működik a közös dolog, akkor sem dől össze a világ, legfeljebb szétmentek, elvégre nem vérszerződést köttök.

De jobb lenne, ha sok türelemmel, empátiával, intelligenciával dolgoznátok a két csonka család egybeolvasztásáért, a gyerekeknek is biztos így lenne jó, meg nektek is

2016. okt. 10. 14:43
 13/43 anonim ***** válasza:
90%

"értem én h fontos (nekem is fontos a gyerekeim) de azért 2. randira elhozni ? "

...és ha nem volt kire hagynia??

Amúgy legalább korrekt volt és nem árult zsákbamacskát.

De úgy látom, hogy te a három gyerekkel is még a dán királyfit várod...

2016. okt. 10. 16:03
 14/43 A kérdező kommentje:

- kell neked ez a pasi, testileg, lelkileg?

-- nem tudom, még csak most lesz a 2. találkozó a héten

- szereted, szerelmes vagy belé?

--mint fentebb, egy találkozás után nem mondhatnám h szerelmes leszek nekem azért ez több idő

- lehet rá számítani a bajban, nehézségekben is?

--igen úgy tűnik h lehet

- szimpatikus a személyisége?

--eddig igen az

- káros szenvedélyek?

--nem tudok róla

- jövedelem? lakás? egzisztencia? (Mert nehogy már neked kelljen őt eltartanod másodmagával)

--most ment vissza dolgozni eddig otthon volt a gyerekkel, csp árvaságit kap meg valami támogatást még most meg plusz a munka - eddig megélt belőle nem hiszem h anyagilag rám támaszkodna

lakása van de nekem is

igyekszem de olyan fura lesz randizni egy 3 évessel együtt

értem én h nincs kire hagyja (bár ezt nem tudom) de nekem kicsit gyors a dolog

én biztos nem vinném a gyerekeimet és ha alakul is várok amig elég biztos ahhoz h bemutassam nekik

szal eddig egy randi volt még nagyon az eleje ...

2016. okt. 10. 17:16
 15/43 anonim ***** válasza:
86%

12-es vagyok!

Ha a külleme tetszik neked, tehát el tudod fogadni, hogy ez a fizimiska legyen melletted az ágyban reggel amikor felébredsz és neki is tetszel mint nő, akkor én azt mondom, hogy igyekezz megismerni őt minden szempontból.

Ne zárkózz el a kisgyerekétől sem, nyisd meg a szíved feléje is, nagy szüksége lenne egy anyára és családra.

Remélem semmilyen téren nem fogsz csalódni és boldogan éltek, míg meg nem haltok! :)

2016. okt. 10. 17:43
 16/43 A kérdező kommentje:

helyes aranyos

de nekem ez a gyerek dolog picit gyors

hát majd meglátom mi lesz a vége

szeretném öt megismerni elsőre én nem a gyereket

nem akarom h pl pár alkalom után ha kiderül h mégsem akkor a gyerek beleélje magát

sajnálnám

ezért sem vonom bele én sem a gyerekeimet

2016. okt. 10. 17:51
 17/43 anonim ***** válasza:
48%
nem ismerkednék egyedül a gyerekét nevelő férfival. vinném a barátnőmet is.
2016. okt. 10. 18:37
 18/43 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Természetesen igen, ismerkednék.

Az én szememben egy ilyen férfi tökéletes. Olyannal nem állnék le, aki rossz apa elvből. Viszont aki jó apa, az hatalmas előnnyel indul nálam.

Nekem nem szükséges, hogy legyen saját gyerekem, nem vágyom rá igazán, szóval nem is lenne nyomás egyik fél részéről sem.

Egyedül abban az esetben nem ismerkednék ilyen férfivel, ha nem tudna szeretni engem, mert még mindig a feleségébe szerelmes. Teljesen meg tudnám őt érteni, de szerelmi kapcsolatban nem tudnék olyannal lenni, aki nem szeret viszont.

27/N

2016. okt. 10. 23:27
 19/43 anonim ***** válasza:
77%
én volt h elso randira is vittem a gyereket. de most utólag vegiggondolva lehet h nektek van igazatok s ez tenyleg gaz
2016. okt. 10. 23:46
 20/43 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon gáz első randira gyereket vinni :)

Férfi vagy vagy nő? :D

Ha férfi, akkor az lenne a benyomásom nőként, hogy azért hozod a gyereket, hogy kapósabbnak tűnj, vagy sajnáljalak. Mint amikor direkt mennek a hapsik cuki kutyával a parkban :D

Ha nő vagy akkor meg azt gondolnák, hogy nagyon pótapukát keresel a gyereknek.

2016. okt. 10. 23:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!