Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ismerkednétek egyedül a...

Ti ismerkednétek egyedül a gyerekét nevelő férfival?

Figyelt kérdés

a nő belehalt a szülésbe :(

a kisfiú 3 éves

nekem meg van 3 gyerekem mind nagyobban

vajon kisülhet ebből valami?

2016. okt. 10. 11:08
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

akkor mégis jó ötlet volt mert én meg ki nem állhatom a felületes véleményt alkotó embereket.

és akkor ezzel a módszerrel ezeket automatán leráztam...

2016. okt. 11. 01:03
 22/43 anonim ***** válasza:
egyébként az volt a háttere, hogy komolytalan emberekért nem akartam másra bízni a gyerekemet. ezt a lehetőséget inkább olyan alkalmakra tartogattam, amikor találtam komoly s a kapcsolatot is komolyan vevő embereket. velük már érdemes volt igénybe venni ezt a lehetőséget.
2016. okt. 11. 01:05
 23/43 anonim ***** válasza:
soha nem kellene ferfi gyerekkel. es ha nekem lenne 3 akit egyedul nevelek akkor max. idonkenti sexpartner kellene de meg komoly barat se nemhogy hazassag vagy egyutteles.
2016. okt. 11. 12:18
 24/43 anonim ***** válasza:
33%
23, szerintem egy hangyabokányit ku.v@ vagy, már elnézést :)
2016. okt. 11. 12:37
 25/43 anonim ***** válasza:

de azt el kell ismerni, ha ezt így megmondja a gyerekes pasinak akkor legalább őszinte.

ami jobb mintha hazugságokkal hitegetné s úgy rázná le.

amúgy ha meg 3 gyerekkel ingyen dug akkor nem .... csak egy sima kéjenc.

2016. okt. 11. 12:49
 26/43 anonim ***** válasza:

Ez nem felületes vélemény, hanem logikus következtetés.

Első körben talán azt derítse ki, hogy velem összepasszol-e, aztán majd kiderül az, hogy a gyerekkel hogy jövök ki. Mert érted, ha már velem sem passzol, akkor miért ringatja hiú ábrándokba szegény gyereket? Lehet, hogy ő alig várna egy pótanyukát és minden alkalommal ugyanúgy reménykedik, mint az apja, aztán ha nem lesz a dologból semmi, akkor csak sérül.

2016. okt. 11. 17:52
 27/43 anonim ***** válasza:
44%

foglomzavarban vagy.

az informálódást mellőző logikus kikövetkeztetés egyenlő a felületes véleménnyel.

az nevezik nem felületes véleménynek amikor valaki felállít egy elméletet majd informálódik s az alapján igazolja vagy cáfolja az elméletet.

és teljesen mindegy kijön e a gyerekkel vagy sem, mert aki így áll az élethez azzal úgysincs értelme semmilyen kapcsolatnak akár van gyerek akár nincs.

2016. okt. 11. 18:50
 28/43 anonim ***** válasza:
Na de kedvesem, te mondod, hogy semmi értelme, de elrángatod oda a gyereket. Ez akkor derül ki, mikor megjelensz a kisgyerekkel. Egy ilyen herce hurcának nem lehet kitenni egy gyereket. Semmi keresnivalója a randin. Ehhez nem kell informálódni, ezt az ember látja.
2016. okt. 11. 19:02
 29/43 anonim ***** válasza:
Persze ne érts félre, én nem bántani akarlak, távol álljon tőlem az ilyesmi, csak értelmetlen az egész.
2016. okt. 11. 19:03
 30/43 anonim ***** válasza:

semmiféle harcehurca sincs abban ha a gyerek játszik egy játszótéren amig egy padon beszélgetünk.

és szó sincs arról, hogy ott derült ez ki a helyszinen s nem volt előre tájékoztatva a másik fél.

hát mit ne mondjak elég gázos ügyletekben gondolkozol...

a korrekt hozzáállás fel se merül a részedről se a gyerek de a randin levő másik fél számára.

2016. okt. 11. 19:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!