Ti ismerkednétek egyedül a gyerekét nevelő férfival?
a nő belehalt a szülésbe :(
a kisfiú 3 éves
nekem meg van 3 gyerekem mind nagyobban
vajon kisülhet ebből valami?

akkor mégis jó ötlet volt mert én meg ki nem állhatom a felületes véleményt alkotó embereket.
és akkor ezzel a módszerrel ezeket automatán leráztam...

de azt el kell ismerni, ha ezt így megmondja a gyerekes pasinak akkor legalább őszinte.
ami jobb mintha hazugságokkal hitegetné s úgy rázná le.
amúgy ha meg 3 gyerekkel ingyen dug akkor nem .... csak egy sima kéjenc.

Ez nem felületes vélemény, hanem logikus következtetés.
Első körben talán azt derítse ki, hogy velem összepasszol-e, aztán majd kiderül az, hogy a gyerekkel hogy jövök ki. Mert érted, ha már velem sem passzol, akkor miért ringatja hiú ábrándokba szegény gyereket? Lehet, hogy ő alig várna egy pótanyukát és minden alkalommal ugyanúgy reménykedik, mint az apja, aztán ha nem lesz a dologból semmi, akkor csak sérül.

foglomzavarban vagy.
az informálódást mellőző logikus kikövetkeztetés egyenlő a felületes véleménnyel.
az nevezik nem felületes véleménynek amikor valaki felállít egy elméletet majd informálódik s az alapján igazolja vagy cáfolja az elméletet.
és teljesen mindegy kijön e a gyerekkel vagy sem, mert aki így áll az élethez azzal úgysincs értelme semmilyen kapcsolatnak akár van gyerek akár nincs.

semmiféle harcehurca sincs abban ha a gyerek játszik egy játszótéren amig egy padon beszélgetünk.
és szó sincs arról, hogy ott derült ez ki a helyszinen s nem volt előre tájékoztatva a másik fél.
hát mit ne mondjak elég gázos ügyletekben gondolkozol...
a korrekt hozzáállás fel se merül a részedről se a gyerek de a randin levő másik fél számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!