Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szülők beleszólhatnak...

A szülők beleszólhatnak gyerekük szexuális életébe?

Figyelt kérdés

anyukám nem engedi h a barátommal aludjak...tudom hogy mitől fél,(hogy lefekszünk)pedig nem tennénk egyelőre

másfél éve járunk a barátommal, nagyon szeretem! a szüleimmel is jóba van ők is szeretik,jófejnek tartják stb...csak ez az ottalvóss dolog nem megy..

17 éves vagyok, ő 18

szerintem anyum azt akarja hogy a házasságig várjunk

mit tehetek?

a nyárra tervezzünk az első szeretkezést

2010. ápr. 23. 19:33
1 2 3 4
 31/33 Shaddark ***** válasza:

18 után is beleszólhat - addig amíg ők egy család.

Pont ez a család lényege, nem eltartási szerződésük van hanem vigyáznak egymásra...

2013. ápr. 11. 13:32
 32/33 anonim ***** válasza:
ottalvás nélül is lehetne nem? na jó,nem kötekszem. mond meg neki h felnőttek vagytok,régóta jártok úgy érzitek itt az idő. előtte irass gyógyszert! nyaralni se voltatok még együtt? mond azt h mentek nyaralni
2013. ápr. 11. 14:37
 33/33 anonim ***** válasza:

én annak idején csak 4 hónapig bírtam a várakozást az első barátommal , pedig 19 évesek voltunk. szóval le a kalappal, jól bírjátok.

egyébként pedig ha kényelmetlen vagy anyukád nagyon hajthatatlan, mond hogy barátnőnél alszol. persze az adott illetővel (alibivel) is meg kell beszélni:)

én sem mondtam el mikor megvolt az első. igazából még utána 4 évig nem is tudtak itthon egy pasimról sem. nem bíztam meg annyira egy családtagomban sem hogy elmondjam az ilyen dolgaimat.

arra ne vegyél mérget hogy nem lesz szex ha ott alszol. a férjemmel is annó megbeszéltük hogy várunk a dologgal egy kicsit pedig 24-21 évesek voltunk, és mégis megtörtént mikor nálam aludt:)

hajrá:)

27/N

2013. ápr. 11. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!