Férfiak szexuális étvágya nő vagy csökken?
A legmagasabb kamaszkorban. Személyes megfigyelésem csak a férjemre terjedt ki, illetve a férfibarátok elmesélése alapján van még némi infóm. A férjem 40, a kamaszkor után volt egy enyhébb csökkenés (a légy röptében már nem muszáj), egyébként lelkiállapoton múlik. Ha stresszel, akkor drasztikusan csökken, viszont ha kiegyensúlyozott, akkor napi 1-2 az igény, a falkaparás 3-4 nap után jelentkezik.
De a külső hatások is sokat számítanak - fáradtság, betegség, stb. Szerintem lázasan az emberek 99%-ának nincs libidója, gondolom a test máshova csoportosítja az energiákat.
Hát nem tudom, de ha így haladok, akkor 30 évesen az egész napom a szexelésröl fog szólni.
Szerintem hormon túltengésem van, mert esküszöm nem birok leállni és még csak 22 vagyok.
Az én férjem 36 éves, de nem csökken az étvágya, ellenkezőleg, nő..
Barátnőm férje 40 feletti, neki sem csökkent a szexuális étvágya, elmondásuk szerint. Ez nagyon változó, nem vagyunk egyformák, és sok mindentől függ. Szerintem.
Én nem értem,mit kell naponta szexelni :DDD Ennyire nem bírják ki a pasik?? Én nem is tudnék olyan pasival lenni,aki naponta igényelné....milyen macera az már...:S Krém berak, várni 10 percet, fel a gumit,aztán meg cserélhetek ágyneműt mert tiszta dzsuva lesz :D Ja és mindennap félni kéne h nem e leszek terhes...brrr
Mi a párommal heti egyszer vagyunk együtt,vagy 10 naponta.Nekünk ez bőven elég! És általában inkább orális szex van, a normál szex az havi 1x. Az orál az gyorsabb,egyszerúbb, mint mindig szarakodni a fent emlitett eszközökkel.
Ja,hogy a kérdésre is válaszoljak,igen,az életkorral csökken. De mondom nekem iszonyat mázlim van h ilyen ritka igényű a pasim,mert én nem is tudnék "átlagos" szexuális életet élni. Nekem vannak fontosabb dolgok is ennél.Kicsit nekem irritáló hogy egy pasi nem birja ki pár napnál tovább...nem tudom megmondani h miért,egyszerűen balféknek tartom az ilyet :D És most ne sértődjön meg senki,nem célom senkit se megbántani. Nekem ez a véleményem.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!