Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szülők beleszólhatnak...

A szülők beleszólhatnak gyerekük szexuális életébe?

Figyelt kérdés

anyukám nem engedi h a barátommal aludjak...tudom hogy mitől fél,(hogy lefekszünk)pedig nem tennénk egyelőre

másfél éve járunk a barátommal, nagyon szeretem! a szüleimmel is jóba van ők is szeretik,jófejnek tartják stb...csak ez az ottalvóss dolog nem megy..

17 éves vagyok, ő 18

szerintem anyum azt akarja hogy a házasságig várjunk

mit tehetek?

a nyárra tervezzünk az első szeretkezést

2010. ápr. 23. 19:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
86%
Mondd meg neki,hogy te eddig őszinte voltál,ezután nem leszel,ha nem ért meg. "Aki tiltva nevel,hazudni tanít."
2010. ápr. 23. 19:56
 12/33 anonim ***** válasza:
59%

Én 2o vagyok majdnem, de nekem sem engedték meg az ott alvást 18 évesen sem...most már egyetemen vagyok, a párom más városban van, így "muszáj" ott aludjak...s még ezt is ferde szemmel nézik...pedig igazán felelősségteljes vagyok, s voltam...

Na de vannak szülők akik másképpen fogják fel a dolgokat, elfelejtik milyen volt nekik a fiatalságuk:-S

Én soha nem is akartam a páromnál aludni mondjuk. Nekem elég kellemetlennek tűnt volna reggel "anyóssal" vagy "apóssal" ütközni a konyhában, fürdőben stb...de lehet ez csak nekem kényelmetlen. Szóval nem bánom, hogy nem alhattam ott...

Próbalj meg beszélni köntörfalazás nélkül beszélni...hogy miért nem akarják...beszéljétek meg...

A kérdésed másik részére válaszolva meg szerintem a gyerek életébe joga van szülőnek beleszólni amennyiben GYEREKRŐL van szó. Én sem hagynám a 13-14 körüli lányomnak, hogy a falnak menjen. (mondjuk nem akkor kell elkezdeni a megfelelő nevelést). Viszont a 18-19 éves "gyerekemnek" max tanácsot adnék, utána meg csak ha kérdez...vagy úgy érzem segítenem kell. de nem beleszólnék csak elmondanám a véleményemet.

Csak óvatosan:) És valóban ne tervezzetek, akkor lesz az igazi:) mi is több mint másfél évet vártunk és csodálatos volt:)

Üdv

2010. ápr. 23. 19:58
 13/33 anonim ***** válasza:
44%

19:56

nem talált;D

17 éves vok..

csak engem nem arra tanítottak hogy 10 évesen már elveszitsem a szüzességem..

előbbre tartom azt hogy tanuljak legyen belőlem valami majd azután ráérek még a fiukra..nem vok olyan mint a többi fiatal hogy már most megd..nak..:D

de ezt csak mondtam..ha le akar a fiúval feküdni a lány há tegye..:D

2010. ápr. 23. 20:03
 14/33 anonim ***** válasza:
88%
Ha elkezdesz a barátoddal aludni /engedéllyel, vagy anélkül/, semmi nem lesz a nyárra tervezett szeretkezésből. Azaz,hogy lesz, csak nem nyáron, hanem rögtön az elején. Ezt anyukád egészen pontosan sejti sőt: biztos benne.
2010. ápr. 23. 20:05
 15/33 anonim ***** válasza:
85%

Hat szerintem sincsen sok beleszolasa.

Max ha felelos atraghatna veled, hogy milyen fogamzasgatlasi format valassz.

Amugy meg ott aludni? Ahoz, hogy valaki elveszitse a szuzesseget sem ottalvas nem szukseges sem ejszaka :D

2010. ápr. 23. 20:09
 16/33 anonim ***** válasza:
79%
Próbálj meg beszélni vele, de egyáltalán nem biztos, hogy sikerrel jársz, erre készülj fel. Anyukám olyan, hogy vannak témák, amiben köti az ebet a karóhoz. Ilyen a páromnál alvás is. Lehet, hogy a tiéd is ilyen, akkor veszett fejsze nyele a dolog, inkább ne vessz össze vele emiatt. Ha anyukád olyan, mint az enyém, akkor csak azt teheted, hogy azt mondod, máshol alszol. Én is úgy aludtam a páromnál, hogy ő azt hitte, a kollégiumban vagyok, ballagás után alhattunk először "hivatalosan" együtt.
2010. ápr. 23. 20:24
 17/33 anonim ***** válasza:
42%
Na, én is konzervatív vagyok, és begyöpösödött. Nem engedném minimum 18, de szívesebben 20 éves korig. Egy 17 éves lehet, hogy testileg már kifejlődött, ám a szex nemcsak egyszerű szórakozás.Legalábbis szerintem léleknek is kellene lenni benne, és persze felelősségnek, és az összetartozás érzésének, ami megint csak nem a 17 évesek életkori sajátossága.
2010. ápr. 23. 21:08
 18/33 anonim ***** válasza:
91%

Utolsónak :

Szerintem meg van olyan 17-18 aki igenis áttudta érezni, a helyzetet, lelkiekben és másképp is felkészült volt , komolyan vette, érezte azt a plusz-t amit éreznie kell az embernek szeretkezéskor...És van olyan 2o éves aki B.szik a világba bele...szóval nagyon nem kell az életkori sajátosságokról papolni...

egy előző voltam,

2010. ápr. 23. 21:13
 19/33 anonim ***** válasza:
47%

Még valami:

Amúgy teljesen egyetértek Veled, és én is a "konzervatív" bandát erősítem...18-2o fele:)

2010. ápr. 23. 21:14
 20/33 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem szolhatnak bele, maximum tanacsot adhatnak. Remes lehet, ha valakinek engedelyert kell kuncsorognia a szuleinel. Szerencsere ez nalunk bejelentes alapjan mukodik (ma itt es itt alszom, ekkor es ekkor jovok). Viszont szerintem amit ne csinalj, az a hatuk mogott a baratodnal alvas.. Akkor csak meg kevesse fognak benned megbizni a szuleid. Ne jatszd el a bizalmukat, nem eri meg.
2010. ápr. 23. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!