A szülők beleszólhatnak gyerekük szexuális életébe?
anyukám nem engedi h a barátommal aludjak...tudom hogy mitől fél,(hogy lefekszünk)pedig nem tennénk egyelőre
másfél éve járunk a barátommal, nagyon szeretem! a szüleimmel is jóba van ők is szeretik,jófejnek tartják stb...csak ez az ottalvóss dolog nem megy..
17 éves vagyok, ő 18
szerintem anyum azt akarja hogy a házasságig várjunk
mit tehetek?
a nyárra tervezzünk az első szeretkezést
Én 2o vagyok majdnem, de nekem sem engedték meg az ott alvást 18 évesen sem...most már egyetemen vagyok, a párom más városban van, így "muszáj" ott aludjak...s még ezt is ferde szemmel nézik...pedig igazán felelősségteljes vagyok, s voltam...
Na de vannak szülők akik másképpen fogják fel a dolgokat, elfelejtik milyen volt nekik a fiatalságuk:-S
Én soha nem is akartam a páromnál aludni mondjuk. Nekem elég kellemetlennek tűnt volna reggel "anyóssal" vagy "apóssal" ütközni a konyhában, fürdőben stb...de lehet ez csak nekem kényelmetlen. Szóval nem bánom, hogy nem alhattam ott...
Próbalj meg beszélni köntörfalazás nélkül beszélni...hogy miért nem akarják...beszéljétek meg...
A kérdésed másik részére válaszolva meg szerintem a gyerek életébe joga van szülőnek beleszólni amennyiben GYEREKRŐL van szó. Én sem hagynám a 13-14 körüli lányomnak, hogy a falnak menjen. (mondjuk nem akkor kell elkezdeni a megfelelő nevelést). Viszont a 18-19 éves "gyerekemnek" max tanácsot adnék, utána meg csak ha kérdez...vagy úgy érzem segítenem kell. de nem beleszólnék csak elmondanám a véleményemet.
Csak óvatosan:) És valóban ne tervezzetek, akkor lesz az igazi:) mi is több mint másfél évet vártunk és csodálatos volt:)
Üdv
19:56
nem talált;D
17 éves vok..
csak engem nem arra tanítottak hogy 10 évesen már elveszitsem a szüzességem..
előbbre tartom azt hogy tanuljak legyen belőlem valami majd azután ráérek még a fiukra..nem vok olyan mint a többi fiatal hogy már most megd..nak..:D
de ezt csak mondtam..ha le akar a fiúval feküdni a lány há tegye..:D
Hat szerintem sincsen sok beleszolasa.
Max ha felelos atraghatna veled, hogy milyen fogamzasgatlasi format valassz.
Amugy meg ott aludni? Ahoz, hogy valaki elveszitse a szuzesseget sem ottalvas nem szukseges sem ejszaka :D
Utolsónak :
Szerintem meg van olyan 17-18 aki igenis áttudta érezni, a helyzetet, lelkiekben és másképp is felkészült volt , komolyan vette, érezte azt a plusz-t amit éreznie kell az embernek szeretkezéskor...És van olyan 2o éves aki B.szik a világba bele...szóval nagyon nem kell az életkori sajátosságokról papolni...
egy előző voltam,
Még valami:
Amúgy teljesen egyetértek Veled, és én is a "konzervatív" bandát erősítem...18-2o fele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!