A szülők beleszólhatnak gyerekük szexuális életébe?
anyukám nem engedi h a barátommal aludjak...tudom hogy mitől fél,(hogy lefekszünk)pedig nem tennénk egyelőre
másfél éve járunk a barátommal, nagyon szeretem! a szüleimmel is jóba van ők is szeretik,jófejnek tartják stb...csak ez az ottalvóss dolog nem megy..
17 éves vagyok, ő 18
szerintem anyum azt akarja hogy a házasságig várjunk
mit tehetek?
a nyárra tervezzünk az első szeretkezést
Utolso, hat mert az egyik az ketto db o betu, a masik meg 20:D
Persze nem tudom hogy lehet valaki oo eves?:D
na látom megjelent a sértődős 2o éves... korábbi véleményeddel még mindig nem értek egyet!és mint látom te sem tudod elfogadni mások véleményét(még mindig). azért,mert te 2o évesen még ilyen gyerekes vagy,és nem tudod elfogadni,hogy más nálad fiatalabb lányok sokkal érettebbek,nem kéne másokat is kizárni a jóból!egyszerűen csak irigy vagy mások lelki szabadságára,még ha tudat alatt is!
kedves kérdező,csak hogy a kérdésedre is válaszoljak: 14 éves kor felett mindent szabad szex terén,és nem kell szülői beleegyezés sem.célszerű anyuddal megbeszélni,elvégre 18 éves korodig még felelős érted,és nagyon fontos,hogy védekezzetek!
Anyám is kicsit konzervatív, viszont azt ő is tudja, hogy a tiltás felesleges, pláne egy tizenévesnek, aki tudja persze merre hány méter, védekezés. Szexuális élet ide vagy oda...jön a kíváncsiság, a vágy, és jobb ezt előbb, mint később...felesleges a jótól megfosztani, arra hivatkozva, hogy kiskorú meg blabla.
Szóval anyám azt mondta: "Aki szexelni akar, az nappal is megoldja."
Szóval aki szexelni akar, az előbb utóbb: megoldja.
Szeretitek egymást, minden van dumálva, tájékozottak vagytok,én nem értem mit kell ezen agyonaggódni.
Szerintem se teszi jól, viszont:
"tudom hogy mitől fél,(hogy lefekszünk)pedig nem tennénk egyelőre "
Ebből nekem az jön le hogy elég naiv vagy (ami jó tulajdonság számomra) és nem sok élet tapasztalatod van.
Valószínűleg ezért szól bele mert nem látja még benned azt aki képes olyan döntéseket hozni ami jó is neki.
Ha azt mondanád hogy le akarsz feküdni vele lehet meg is engedné mert akkor látná hogy hoztál egy döntést és tisztában vagy a következményeivel.
De ez a mondat tényleg olyan, ami az életben nem így fog működni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!